MAJHNE SKRIVNOSTI ZA SANJSKO POLETNO ZAGORELO POLT IZ VICHY-AVichy izpolnjuje sanje žensk po vsem svetu o zagoreli in sijoči koži v poletnih mesecih. Za doseganje porjavele, a tudi zdrave in sveže polti je zelo pomembno, da vsako jutro in večer ter pred nanosom negovalnega izdelka ali pudra uporabite kakovostne izdelke za čiščenje kože. Pred nanosom pudra je treba izbrati tudi lahko nego za idealno podlago, ki poskrbi za dolgotrajno navlaženost kože in ji podari svež in negovan videz. Ker koža zlasti v poletnih mesecih potrebuje dodatno nego in vlaženje, je idealna rešitev termalna voda, ki zmanjša občutek neugodja, ublaži draženje, ščiti povrhnjico pred zunanjimi škodljivimi vplivi in pospešuje obnavljanje celic. Obenem je priporočljiva uporaba negovalnih izdelkov z vsebnostjo ZF, ki kožo ščiti pred negativnimi učinki UVA-/UVB-žarkov. 


Vichy predstavlja pet glavnih korakov za sanjsko poletno polt.

KORAK 1:  Za čiščenje uporabite micelarno olje PURETE THERMALE, ki se ob stiku z vodo spremeni v mleko in učinkovito odstrani tudi vodoodporna ličila z obraza in oči.

KORAK 2: Za dinamično vlaženje kože do 24 ur Vichy priporoča uporabo seruma AQUALIA THERMAL.  

KORAK 3: Za visoko zaščito pred UVB- in UVA-žarki uporabite OBARVANI »DRY TOUCH« FLUID ZA OBRAZ ZF 50, saj obenem z nežnim prekrivanjem izboljša kakovost kože in ji podari sijaj.

KORAK 4: TEINT IDÉAL KOMPAKTNI SIJAJNI PUDER v prahu izenači ten za sijoč in naraven videz kože, TEINT IDÉAL BRONASTI PUDER v prahu v univerzalnem odtenku pa nudi zagorel in zdrav videz kože. 

KORAK 5: TERMALNA VODA VICHY s 15 redkimi minerali čudovito pomiri kožo po čiščenju obraza, deluje pa tudi kot fiksator nege/ličil ali kot prijetna osvežitev za občutljivo kožo.
Kako boste pa Vi poskrbeli za zagorelo polt letošnjega poletja?
With LOVE Sugarlove blog


Ni komentarjev