REVIEW: CATRICE LIMITED EDITION TRAVEL DE LUXE

Dolgo časa sem iskala odtenek modre, ki bi bil nežen, ne preveč izrazit, umirjen, svež a po drugi strani eleganten. Našla sem ga v prekrasnem laku znamke Catrice in sicer iz kolekcije Limited Edition TRAVEL DE LUXE v odtenku Grey County C02.
 

 Catrice Grey County C02


 Ponovno prelep dizajn stekleničke, ki je moderna, sveža, čista in manljiva za nakupNežna baby modra z kančnom svetlikajočih delcev, ki so tako mikro majhni, da so skoraj neopazni. Formula, ki ni preveč tekoča, niti ne preveč gosta. Se lepo nanaša, relativno hitro suši in je v dveh plasteh lepo prekrivna. Ne pušča lis.

 

Ne čisto ravno prirezan čopič, ki je meni osebno najljubši ampak malce zaokrožen, je precej natančen, nanos pa enakomeren. Čopič se lepo prilega obliki nohta, tudi mojim.Obstojnost laka na mojih nohtih približno dva dneva, kar pa je zame osebno že veliko, glede na to, da imam veliko opravka z vodo, zaščitnih rokavic pa nekako še vedno ne uporabljam.


Prekrasna kolekcija iz katere načeloma nisem potrebovala ničesar, vendar se temu laku nisem mogla upreti. Če Vam je všeč upam, da ga še kje najdete in odnesete s sabo domov:).

Cena laka okoli 2,60 eur.
With LOVE Sugarlove blog

18 komentarjev

 1. Zelo lep je! Ko si napisala glede obstojnosti.. Ali čez daš še kakšen nadlak ali lak samo pustiš? :)

  x, Katja
  http://stylish-flower.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ko lakec prvič testiram ne uporabim nadlaka, da res vidim koliko časa mi zdrži, no tale v dveh plasteh dva dni, kar je pa zame res velik, ker imam ogromno stika z vodo:). Drgače pa uporabljam nadlak, da podaljšam obstojnost.:).

   Izbriši
  2. Aha, o potem pa super! :) Ja, če imaš veliko stika z vodo gre potem večino časa lak takoj dol. Uživaj v uporabi lakca :)

   x

   Izbriši
 2. It is beautiful, package,color,texture, everything!

  OdgovoriIzbriši