REVIEW: ALESSANDRO VEGGIE NAIL AND CUTICLE CREAM


Alessandro  Veggie nail and cuticle cream za nohte, ki je Limited edition verzija sem v prvi rundi, če se lahko tako izrazim zamudila, oz. bila prepozna pri nakupu vsaj v spletni trgovini E- kozmetika, ki ima ogromno dobrih izdelkov, tudi blagovnih znamk, ki jih  mogoče ravno ne prodajajo v vsaki drogeriji. Res sem si želela vsaj eno izmed njih, čeprav imam na svojem seznamu tudi Lush Lemony Flutter, ki ga zagotovo kupim do jeseni, sem si vseeno, ko je veggie bila ponovno na zalogi  kupila. Izbrala sem si vonj Cucumber&Melon in naj kar na začetku povem, da diši do zvezd in nazaj:).
Kremica se nahaja v ličnem aluminijastem lončku in vsebuje 15 ml. Kako se mi obnese lonček, ki je simpatičen, majhen, priročen? No bom rekla, da čisto super. Trenutno sem uporabljala olje za obnohtno kožico, ki je bilo precej dražje od Veggie in je imela sistem kot pri klasičnih lakcih za nohte, ČOPIČ in sem nanj bila navajena in mi je na začetku bilo malo čudno posegati po lončku. Ampak lonček odprem, vzamem primerno količino in ga zaprem, šele na to namažem obnohtno kožico in nohte. Tako, da lončka ne zmastim in pacam preveč po njem. Pa saj veste, kaj mislim?:).
Kako se kremica obnese na moji obnohtni kožici? Sicer svoje ocene ne podajam po več mesečni uporabi, ker jo uporabljam manj kot mesec dni in jo bom še dodobra stestirala. Trenutno imam malo suho obnohtno kožico, res veliko stika imam z vodo in pogostim umivanjem rok in sem na splošno dobila suhe roke. Kremica mi je všeč zaradi svoje ne preveč bogate, niti ne preveč lahke teksture (nekaj vmes) ampak vseeno nežne teksure, ki se ob masaži oz. vtiranju precej hitro vpije, ni mastna  in res čez čas opaziš, da okolica obnohtne kožice izgleda bolj navlažena, lepa, mehka in dišiii:). Nekakšen SOS za suho obnohtno kožico. Zaenkrat še nisem zaznala pretirane spremembe, mi je pa načeloma zelo všeč in jo želim uporabljati vsaj 2X na dan, kar mi še vedno ne uspeva. Nevem zakaj pozabim na moje nohte? ;(. Jo pa uporabljam zvečer, tudi v debelejši plasti in imam še zjutraj tisti prijeten mehek občutek.


Ključne sestavine v izdelku

Shea Butter
Mango Seed Butter
Jojoba Seed Oil
Green Tea Leaf Extract
Lotus Extract

V tej super kolekciji se poleg zgoraj omenjenega vonja najde tudi kombinacija Veggie Nail Cream - Tomato & Strawberies in Veggie Nail Cream - Carrot & Orange.Osebno me je pozitivno presenetila in sem tudi zelo zadovoljna z njo. In se mi zdi krasna kolekcija. Upam samo, da jo bom še pogosteje uporabljala. Tudi obnohtna kožica in nohtki so del nas in lepo je, ko so urejeni in lepi in  z Alessandro Veggie nail and cuticle kremico bodo izgledali samo še lepše, kupite jo lahko v meni zelo ljubi spletni trgovinici E-KOZMETIKA, za 5,50 eur TUKAJ


With LOVE Sugarlove blog
 

5 komentarjev

 1. Točno ta vonj sem imela v košarici na njihovem hišnem sejmu, pa sem jo dala nazaj :( Zdaj mi je pa žal :P

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meni ful lepo disi..pa ga prej nism mela prilike vonjat:) si si vzela kaksn drug vonj, ti je ok ta kremica

   Izbriši
  2. Meni ful lepo disi..pa ga prej nism mela prilike vonjat:) si si vzela kaksn drug vonj, ti je ok ta kremica

   Izbriši
  3. Meni ful lepo disi..pa ga prej nism mela prilike vonjat:) si si vzela kaksn drug vonj, ti je ok ta kremica

   Izbriši
 2. Jaz bom počakala do zime, da vidim kako se pri vas obnese čez zimo. :P

  OdgovoriIzbriši