REVIEW: MAKEUP REVOLUTION ICONIC PRO 2 PALLETE

MR Iconic pro 2 Salvation paletko sem dobila mislim, da dobra 2- 3. mesece nazaj iz strani Ličila.si v testno preizkušnjo. Priznam, da je bila paletka dolgo časa na seznamu želja in sem je bila neizmerno vesela. Moram kar na začetku povedat, da me ni razočarala in da je za svojo ceno resnično dobra. Sicer jo bom sedaj dala malček na stran, ker so me iz Ličila.si ponovno razvajali in sem v test prejela paletko Hard Day in je noro lepa, barve so čisto moje komaj čakam, da jo preiskusim in z Vami delim svoje mnenje.Paletka je predhodno bila v prelepi rožnato-zlati škatlici, ki sem jo na žalost pozabila poslikat. Pričakovala sem tisti svetlikajoč dizajn paletke, pa je na koncu bila mat:). Nekaj novega, malce drugačnega. Čeprav jo precej pazim sem ji nekaj praskic že povzročila. 
Že kar vajena sem, da bodo njihove paletke imela veliko ogledalo in priložen aplikator in tudi tokrat je tako, aplikator je iz dveh delov in sicer za nanos senčila in na to še na drugi strani za zabrisovanje. Sicer redkokdaj uporabljam priložene aplikatorje, ker imam vseeno rajši svoje čopiče, sem tega vseeno že kar nekajkrat uporabila in je bil kar solidno OK:).
Paletka vsebuje 16 različnih barvnih odtenkov, od tega je 8 mat senčk in 8 šmirastih senčk. Tako pri mat, kot pri šmirastih mi je dejansko všeč, da se lepo stopnjujejo od najsvetlejšega pa vse do najtemnejšega odtenka. Meni osebno je najprej v oči padel odtenek New rules, moder odtenek v prvi vrstici zgoraj, ter New-tral ravno tako 4 odtenek v zgornji vrstici, ki mi je všeč predvsem zaradi tega, ker malček povleče na marelični odtenek.
Mat odtenki na sliki so fotografirani na dnevni svetlobi. Moram povedat, da so dobro pigmentirani, mogoče sem več pričakovala od modrega in temno rožnatega odtenka, ko ju zabrišen se precej barvno porazgubita, in moder odtenek na mojih vekah povleče bolj na zeleno-sivkasto, kot pa na neko pravo modro. Senčke so nežne in zelo soft na dotik, zelo lepo se zabrisujejo, lahko jih tudi nadgrajujemo, tako, da če imaš občutek, da je barve premalo se intenzivnost, da lepo nadgraditi. V predel gubic se zelo malo žažirajo, kar mi je super. Lepo se kombinairajo med sabo, tako, da če želimo na vekah samo mat senčke se, da iz njih ustvariti kar nekaj lepih različnih videzov.
So mi pa v paletki izredno lepe šmiraste senčke, ki so ravno tako slikane na dnevni svetlobi. Ravno tako mehke, na otip, nežne, se lepo nanašajo, blendirajo, zelo malo zažirajo v gubice. So zame osebno še malček bolj pigmentirane kot mat senčke. Celo 2 in 3 odtenek sem poskusla kot osvetljevalec nad lično kostjo in pride zelo lepo. Kombinacija mat in šmirastih senčk naredi zelo lep look, kombinacij je nešteto in sama kljub vsem paletkam, ki jih imam rada posežem po njej. Všeč mi je tudi, ker se senčke zelo malo prašijo. Sicer po velikosti mogoče ni tako primerna za v torbico kot je naprimer BABOR paletka o kateri sem nedolgo nazaj pisala TUKAJ ampak je pa zaradi neštetih kombinacij ena izmed tistih zaradi katere se ne bomo ponavljali. Paletka je dobra replika Lorac Pro 2 paletke, sicer ne vem kakšna je dejanska obstojnost, kvaliteta, ker je sama nimam, so pa  punce v tujini navdušene nad njo, je pa bistveno cenovno dražja od MR, ki za svojo ceno, da ogromno. Lorac Pro 2 stane okoli 42 dolarjev, medtem ko Iconic Pro 2 ne stane niti 9 eur.


Sama sem nad paletko navdušena...sicer pa nad katero njihovo pa nisem in Vam jo lepo priporočam, če potrebujeta senčke, ki so kombinacija mat in šmirastih odtenkov, ki se lepo nanašajo in so obstojne z predhodno podlago več ur in medtem ne potrebujejo velikih popravkov.


Paletko lahko kupite v spletni trgovinici Ličila.si TUKAJ,če Vas zamika nakup lahko v spletni trgovini ob koncu naročila vpištete promo kodo BRALKABLOGA15 in si zagotovite 15% POPUST, ki ga lahko koristite do konec meseca Maja na neznižane izdelke.

With LOVE Sugarlove blog

5 komentarjev

 1. Ena izmed mojih wishlist paletk od MR, ki jih je skoraj neskončno :) Meni so vse paletke ki jih imam do zdaj od MR, res top ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Nice review! Maybe I will try when I have finished my current palettes!


  www.searchingforlbd.com

  www.searchingforlbd.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Thanks Heidi, palett is beautiful and very using:)

   Izbriši
 3. Zelo lepa paletka. Jaz imam PRO1 in sem navdušena nad njo :)

  OdgovoriIzbriši
 4. o makeuprevolution je pa slišat same luštne stvari.
  drugače pa lušni odtenki ni kaj :)

  OdgovoriIzbriši