PREVIEW: ESSENCE ¡ARRIBA!

Essence nas ponovno razvaja z prekrasno poletno kolekcijo, ki so jo poimenovali  “iArriba”, ki nas popelje v svet   Majev, sombrerov in čudovitih plaž Kankuna. Navdihnjena s pisanimi cvetovi in oblekami s cvetličnim potiskom, so barve v kolekciji rdeče, roza, vijolične in zelene. Must-have izdelki vključujejo kredo za barvanje las s praktičnim držalom v stilu kastanjet, pahljačo s čudovitim cvetličnim vzorcem za vroče poletne dni ter senčila in rdečilo z ljubkimi prelivanji barv.
 
Essence ¡Arriba! – rdečilo za lice
Mexican sun! Tudi večbarvno rdečilo vsebuje barvne prelive, ki lička obarvajo s harmoničnimi roza in rdečimi odtenki. Odtenke lahko optimalno kombiniraš in žametna tekstura se optimalno zabriše. Na voljo v 01 baila, baila. MPC 3,29€
Essence ¡Arriba! – senčilo za oči
Latin eyes! Več barvna senčila s trendi prelivi barv, ki ustvarijo razburljivo ličenje oči. Na voljo v intenzivni roka-fuksija-vijolični kombinaciji in svetli bež-zeleni različici. Vse plasti mehke teksture so obarvane s kreativnimi barvnimi prelivi. Pisani in umetniški for umetnine Fride Kahlo. Na voljo v 01 la vida loca in 02 macarena mint.
MPC 2,19€.


Essence ¡Arriba! – glos za ustnice
¡Hola, guapa! Glosa nudita nepremagljiv sijaj in kanček roza ali rdeče barve. Hkrati ti saden vonj pričara poletno razpoloženje. Na voljo v 01 hola, guapa in 02 red corazón. MPC 1,99€.
Essence ¡Arriba! – lak za nohte
Nail styling, olé! Štiri razburljive barve z dvema različnima efektoma: roza in zelena s  “chalky matt” zaključkom in intenzivno rdeča in vijolična s “spicy metallic”. Na voljo v odtenkih 01 hola, guapa, 02 macarena mint, 03 red corazón in 04 la vida loca.
MPC 1,99€

Essence ¡Arriba! – nadlak
Colourful fiesta. Nadlak ponuja kul efekte, ki privabljajo poglede in so zabavni. Roza, vijolični in zeleni konfeti drobci ali pisane rožice in resice izgledajo čudovito na naravnih nohtih ali nudijo pisan zaključek na lakiranih. Na voljo v 01 chica bonita in 02 festival of colours.
MPC 2,19€. Essence ¡Arriba! – kreda za lase
Summer hair… konice las ali celotne pramene lahko pobarvaš s kredo za lase, ki je na voljo v dveh veselih barvah: roza in zeleni. Praktičen ročaj, ki spominja na kastanjete, omogoča super enostaven nanos: željeno dolžino las potegni skozi “kastanjeto” in končano! Nanesi še lak za lase, da utrdiš pisan look. Enostavno izpiranje. Na voljo v 01 hola, guapa in 02 macarena mint. MPC 4,39€.
Essence ¡Arriba! – pahljača
FANtastic… pahljača s cvetličnim vzorcem v vročih dneh pride še kako prav! Ne zagotavlja samo sveže sapice med raziskovanjem velemest, ampak zagotavlja tudi kul izgled. Na voljo v 01 festival of colours.
MPC 3,29€.
Essence “¡Arriba!”  bo v drogerijah Tuš, parfumerijah Mueller in drogeriji Ilirija na voljo od sredine Junija 2015.
                                                                                   With LOVE Sugarlove blog

Ni komentarjev