REVIEW: BORN PRETTY STORE

Pred dobrimi tremi tedni sem iz spletne trgovine Born Pretty Store prejela tri izdelke, ki so mi jih poslali. Moram povedat, da vedno, ko brskam po njihovi trgovinici vedno se najde nekaj, kar mi pade v oči, kar bi imela. Sama z napisom MADE IN CHINA pač nimam nobenih težav, ker tako ali tako vse kar se ustvari se v večini ustvari tam, pa tudi, če gre še za nevem kako hudo firmo. Tako, da so tovrstne drobnarije super, pa tudi kvaliteta ni vedno zanič.

Svoje izdelke sem dobila iz oddelka nakita in lasnih dodatkov, kjer imajo nešteto drobnarij s katerimi se lahko polepšamo. Več izdelkov iz njihove ponudbe si lahko pogledate TUKAJ.Prejela sem sončna očala, ki so replika Ray Ban. Ko sem jih primerjala s fantovimi original Ray Ban očali moram povedat, da na prvo oko ponaredek ni tako slab, je pa res, da se opazi očitna razlika v kvaliteti. Pri močni sončni svetlobi vseeno ne zaščiti oči tako, da ne bi še zraven malček poškilili, so pa lepe in spreminjajo barvo glede na svetlobo. Super poletni dodatek. Kupite jih lahko  TUKAJPrstančki v zlati barvi so pravi modni hit in trend, spoh zato ker se nosijo do členkov prstov. Načeloma je izbor raznolikosti zadovoljiv, super je tudi končni rezultat, moram pa povedat, da so tile obročki resnično majhni in se moram res pošteno potrudit, da dobim nekatere na prst. Tako da mislim, da je tole velikost xs, kar je malček premajhno zame. Če pa odmislimo velikost, ki verjamem, da se, da kupiti bistveno večjo je sam efekt krasen.

Zlato-perlasto roza uhanček, ki pride čez celotno uho pa je daleč moj najljubši. Preprosto prelep, dobre kvalitete in must have poletja. Po resnici povedano z njim izstopate, ste nekaj posebnega, drugačnega. Navdušena nad efektm in ne bo moj zadnji, ki bo krasil moje uho. A in še to je zelo udoben za nošenje in tudi, če nimate luknjic v ušesih jih za te uhančke ne potrebujete, ker se preprosto zapnejo na uho. Kupite ga lahko TUKAJ.Uhanček sem preverla tudi na moji sestrici in ni nič potarnala, da je težek, moteč, neudoben:)


Nad vsemi poslanimi izdelki sem zelo zadovoljna in Vam priporočam obisk spletne trgovinice, mogoče vseeno najdete nekaj lepega zase, nekatere cene so smešno nizke in včasih najdem kakšen izdelek pri nas v kakšni spletni trgovini pa je njegova cena absolutno bistveno večja. Tako, da se splača počakat 3-4 tedne na dostavo:), pa še poštnina je brezplačna.Če Vas nakup zamika lahko ob koncu nakupa vnesete mojo Born Pretty Store coda za 10% popust MVAT10.


Tukaj pa Vam še enkrat prilagam  linka do spletne trgovine
  Ste že opravile kakšen nakup v Born Pretty Store trgovinici, mi priporočate kakšno zadevico, ki Vas je prepričala? Se veselim Vaših mnenj.*

With LOVE Sugarlove blog


8 komentarjev

 1. Odgovori
  1. Lepa so in sploh niso slabe kvalitete*

   Izbriši
 2. Odgovori
  1. Meni so tudi lepi, škoda, ker so pa res majhni:)

   Izbriši
 3. Vse je cute, še posebej očala! ♡

  ♡♡
  http://eva-kingdom.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 4. Waw, prstančki in uhanček, no saj bi kar vse imela!

  xoxox

  OdgovoriIzbriši
 5. Sončna očala ti ful, ful, ful pašejo! :)
  Pa pe res cute prstančke majo.

  OdgovoriIzbriši
 6. That sunglasses are so amazing. I came to see other post, but slightly I noticed this :)

  OdgovoriIzbriši