PREVIEW: LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS XL IN VICHY IDEAL SOLEIL BRONZE

Verjamem, da znamko Vichy in La roche- Posay vse dobro pozante. Sama Vichy spremljam že veliko let, najprej preko mame, ki jim je zvesta že odkar pomnem:). Čeprav sem verjeli ali ne na mail dobila povabilo na dogodek Vicy Idealia sleep, ki se je odvijal Aprila in nimam pojma kako za boga je pristal čisto v neki x mapi in sem to videla šele pred kratkim:(:(:. Se vidi, da mi vsi šušmarijo po računalniku in kaj veš kaj vse so mi še izbrisali:). No blogerke, ki so se dogodka udeležile so bile super zadovoljne in tudi linija jih je navdušila. Čeprav me kremica mika, kako bi se le obnesla na moji koži, ki je pa res pošteno potrebna spanca, saj zadnja tri leta nisem spala v kosu niti ene dobre noči, bom danes predstavila svoji trenutni zaščiti pred soncem, ki pa so tako ali tako obvezni lepotni pripomoček:).

Zaščita pred soncem ni pomembna samo poleti ampak čez celotno leto, ve se da so sončni žarki vedno močnejši in da posledice koži ne prinesejo popolnoma ničesar dobrega. Vem pa tudi, da je zagorela polt lepa, da si vse želimo, da bi izgledale, v kopalkah TOP in da nas tiste bledolične poleti kar kdo malček čudno pogleda, no vsaj sama sem bila kdaj deležna tistih opazk, kako si bleda, nimaš nobene barve, k tej obleki bi pasala zagorela polt, bleda si kot stena in podobne. No ni pomembno, pomembno je zdravje in to šteje največ. Sama se letos v lov za sončne kreme še nisem podala, ker sem jih dobila, eno  v nagradni igri, drugega pa  mi je poslalo podjetje Vichy v test. 


Na La Roche- Posayevi platformi, kjer si za dobrodelne namene lahko podelil svoj selfi z njihovim izdelkom, sem bila ena izmed dobitnic nagrade, ki so jih tedensko podelili posameznikom, ki so se najbolje izkazali z sliko in predvidevam tudi s samim opisom. V paketu se je skrivalo veliko dobrih izdelkov, med njimi tudi sončna krema ANTHELIOS XL 50+. Sončno kremo sem že poznala vendar pa sem jo uvrstila med najbolj uporabljene še preden se je sezona poletja dodobra začela. Krema je primerna za občutljivo kožo, tako, da sem jo že večkrat uporabila tudi pri mojih otrocih. Vonj me spominja, kot na neko klasiko njihove termalne vode, vendar pa ni tako zelo močan. Potrebno se je malce potruditi, kar se tiče mazljivosti. Vendar pa ne pušča belih madežev. Kožo zelo dobro zaščiti in zaenkrat smo v zahvalo njej brez opeklin in podobnih pripetljajev povezanih s soncem, ki pa je roko na srce že pošteno močno.
Poleg La Roche Posayeve sončne kreme, sama  posegam po Vichye-vi, ki sem jo iz strani podjetja pred dobrim mesec dni prejela v test. Hvala podjetju, saj so me nepričakovano presenetili. Nova sončna krema VICHY IDEAL SOLEIL BRONZE VLAŽILNI GEL-FLUID SPF 30 ZA OPTIMALNO ZAGORELOST OBČUTLJIVE KOŽE OBRAZA z zaščitnim faktorjem 30 ima prav posebno funkcijo in le ta mi je izredno zanimiva. Kljub visokemu zaščitnemu faktorju, krema poskrbi za zagorelost, pa vendar ne vsebuje dodatkov samoporjavitvene kreme. Formula kreme je lahka, zelo vlažilna in vsebuje aktivatorje melanina, ki pomagajo polti doseči naravno porjavitev. Krema ima mogoče malce premočan vonj za moj okus, preveč mi izstopa alkohol,  vendar pa je lepo mazljiva in se hitro vpije. Dejansko sem z njeno pomočjo, kljub visoki zaščiti na obrazu že dosegla malček zagorel videz, predvsem je ta videz res lep, nežno zagorel. Res zelo zanimiva formula kreme, sploh ker poleti vseeno želimo pridobiti malček barve in je tovrstna Vichiyeva inovacija super. Sama sem jo uporabljala tudi na rokah in se je super obnesla:).


V obeh kolekcijah najdete še mleka za telo, poskrbeli so tudi za naše najmlajše, poskrbeli za različne zaščitne faktorje, tako, da lahko vsak posameznik zase najde tisti izdelek, ki mu najbolj odgovarja. Nikar ne pozabite na svojo zaščito, na svojo kožo. Sama se držim misli, da koža po sončnih opeklinah potrebuje od 3-6. mesecev, da se obnovi, regenerira in s tem dejansko vidimo koliko škode si naredimo brez ustrezne zaščite. Še vedno, če želite imeti zagorel videz posezite po samoporjavitvenih losionih, mlekih, vem, da se s tovrstnimi izdelki vnaša v telo mogoče nekaj nezdravih sestavin, ampak za tisti teden- dva dopusta, nam bo koža oprostila:), oprostila bistveno prej, kot pa če jo boste opekli na soncu in ji izvali rdečico in alergijske reakcije:).Katera je pa Vam najbolj priljubljena sončna krema?


With LOVE Suagrlove blog6 komentarjev

 1. Joj to pa res škoda, da se je povabilo na dogodek znašlo v smetnjaku :/ Vichy produkti so baje res super, na žalost nisem uspela še nič sprobati :(

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Valentina ne govori..skoraj me je kap:):):) Vichy ima veliko dobrih stvari, je pa tako, za nekoga ugoden..za spet druge ne.

   Izbriši
 2. Thanks for your comments.ok,please follow me and get followed back.

  OdgovoriIzbriši
 3. Thanks for your comments.ok,please follow me and get followed back.

  OdgovoriIzbriši
 4. Thanks for following me.I am now following you back.

  OdgovoriIzbriši
 5. Thanks for following me.I am now following you back.

  OdgovoriIzbriši