VICHY: AQUALIA THERMAL

DINAMIČNA VLAŽILNA NEGA VICHY  

Se že veselite poletja? Tudi v poletnem času koža potrebuje globinsko vlaženje in Vichy predstavlja revolucionarno celovito vlažilno nego VICHY Aqualia Thermal,  ki je nepogrešljiv del negovalne rutine v poletnih dneh. 
Globinska navlaženost kože je ključnega pomena za lepo kožo. VICHY Aqualia Thermal je z edinstveno tehnologijo dinamičnega vlaženja odličen izbor za poletne dni. Koža lahko zadrži 70 % vode, toda na posameznih delih obraza se izsušuje hitreje in bolj kot na drugih delih. To neravnovesje povzroči nastanek izsušenih linij, naš obraz pa je videti bolj utrujen. VICHY Aqualia Thermal spodbuja enakomerno porazdelitev vode v koži obraza in tako zagotavlja hidratacijo kože skozi ves dan. 

Vichy Aqualia Thermal celovito linijo sestavljajo Aqualia Thermal dnevna nega za normalno do mešano kožo, dnevna nega za suho kožo, nočna spa nega ter serum za vse tipe kože, ki vsebuje 10 % termalne vode Vichy in hialuronsko kislino. 48-urna hidratacija. Brez parabenov. Termalna voda Vichy krepi občutljivo kožo in jo naredi lepo kot vedno.

 

AQUALIA THERMAL DINAMIČNO VLAŽENJE 

Lahka krema za izsušeno kožo obraza

Za koga? Ženske, stare med 20 in 60 let, z izsušeno normalno do mešano kožo obraza, ter s suho in izsušeno kožo obraza.  Prva Vichyjeva linija za dinamično vlaženje, ki spodbuja kroženje vode na vseh predelih obraza. Rezultati: koža je navlažena milimeter za milimetrom za svežo lepoto od jutra do večera.
 Koža je popolnoma navlažena:

 •  sijoča polt
 • svež videz kože
 • zmanjšane linije izsušenosti
AQUALIA THERMAL DINAMIČNO VLAŽENJE

Močan serum za vse tipe kože

Za koga? Ženske, stare med 20 in 60 let, z izsušeno kožo obraza. Za vse tipe kože. Prva Vichyjeva linija za dinamično vlaženje, ki spodbuja kroženje vode na vseh predelih obraza. Rezultati: koža je navlažena milimeter za milimetrom za svežo lepoto od jutra do večera.
 Sveža lepota skozi ves dan:
 • dolgotrajno vlaženje
 • sijoča polt
 • svež videz kože
 •  zmanjšane linije izsušenosti
Več o novi kolekciji Vicy Aqualia Thermal si lahko preberete na njihovi spletni strani  vichy.si.
With LOVE Sugarlove blog 

4 komentarji

 1. Serum imam in je pustil zelo dober prvi vtis, ga bom pa bolje potestirala in tudi ocenila, ko porabim do konca tega, ki ga imam sedaj. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Super mene bi kar zanimala ocena, kako se ti zdi na malce daljši rok. Ker bere se super:)

   Izbriši
 2. Sem že nekaj brala o tem bo očitno res potrebno preizkusiti :)

  xoxo

  OdgovoriIzbriši