REVIEW: SORAYA SO PRETTY PILING ZA OBRAZ Z OREHOM IN MARELICO

Soraya piling za obraz  sem kupila na podlagi mnogih mnenj in ocen, ki so me prepričale. Pa bom rekla, kar takole, da je na nek način prepričala tudi mene. Vsebuje orehove lupine, ki odstranjujejo odmrle kožne celice in nečistoče, nektar marelice nudi izdatno vlaženje in gladi povrhnjico kože, salicilna kislina pa deluje protivnetno in antibakterijsko, kar je super za vse tiste, ki imate mastno kožo.
EMBALAŽA: V klasični embalaži, kot pri mnogih drugih pilingih se nahaja 75 ml pilinga. Priročen pokrovček, ki je kompakten, izstiskanje enostavno. Dizaj super lep, rožnat, čisto za vse punce:), pa še pentljico ima:).

BARVA: mešanica bež, rjave, rumenkaste.

VONJ: Uh diši res lep lepo, prekrasen vonj po marelicah, malček zaznam tudi orehe ampak mi zadnje čase sploh ne pašejo več preveč umetni vonji. Vedno bolj gledam za naravno kozmetiko in sem vedno bolj vjena njihovih vonjev.

UPORABA: piling uporabimo dvakrat na teden in se razvajamo. Sama bi ga uporabljala kar vsak dan, tako da ga skrivam kar sama pred sabo:).

MOJA OCENA: Prvi vtis je bil dejansko ta: O kako pa mehka, nežna koža:). No, da malce opišem svojo oceno. Ko sem si prvič izstisnila nekaj pilinga na roke, da bi preverila kako grob/ nežen je sem bila skoraj 100%, da je bil nakup zgrešen. Delci v pilingu so res precej izraziti, grobi, veliko bolj kot pri ostalih pilingih, ki sem jih uporabljala. Kljub vsemu sem ga uporabila na obrazu. Masirala sem precej nežno, nič na silo, ali pa z dejstvom, da bom z močnejšimi gibi dosegla večji efekt. No nekako se je moja koža prilagodila in vse skupaj je postalo prav prijetno. Ko sem piling izprala iz obraza pa sem dejansko imela rezultat, ki me je prepričal. Bistveno lepša koža, mehka na otip, čista, gladka. Nočna krema za obraz se je tako dobro vpila v kožo. Občutek po uporabi pilinga je dejansko tisti pozitiven, ko veš, da si iz svoje kože odstranil vso umazanijo, odmrle delce. Glede na to, da imam suho kožo moram priznat, da zaznam na koncu  zategnjenega občutek kože. Koža me kljub zategnjenosti ne srbi, ni razdražena, mi ne izzove rdečice, pekočega občutka, izdelek res dobro prenaša. Je dober piling, mislim, da bi ob redni uporabi odpravil tudi kakšne mozoljček, vendar tega ne morem potrditi, ker s tem nimam težav. Če želite prijeten vonj in piling, ki lepo poskrbi za kožo potem bo prava izbira za vas.

 PONOVEN NAKUP: MOGOČE, vendar se nagibam Himalayinemu:).Če Vas piling vseeno zamika ga lahko kupite v spletn trgovini  TUKAJ za ceno 11,20 eur.


 HOME MADE PILING


Sicer pa podoben in absolutno bistveno cenejši piling za obraz in kožo naredite tako, da dobro pretlačite 1-2 marelici in jim dodate nekaj medu in pšenični zdrob in  fino zmlete orehe. Rezultat je 1A in dejansko popolnoma naraven:). In če priznam po resnici boljši od Sorayinega pilinga. PREVERJENO.Kateri piling za obraz pa je Vam najljubši, mi priporočate kakšnega, ki Vas je navduši.?
WIth LOVE Sugarlove blog

Ni komentarjev