REVIEW: GLISS HYALURON HAIR FILLER

Drage moje, zadnje čase ali pa če se tako izrazim zadnja dva meseca sem se malček omejila pri nakupu razne dekorativne kozmetike, vsega se mi je že toliko nabralo, da sem se morala pošteno umiriti. Kljub vsemu pa Vam danes predstavljam izdelek, ki me je res prepičal v zadnjem času. In ga obožujem in sem prav vesela, da sem ga kupila.

Nazadnje sem si barvala lase okoli februarja, če se ne motim in čez čas sem zaznala, kako mi je barva dejansko izsušila lasne konice. Res tisti suh, krep občutek, ki mi je šel že tako na živce, da sem šla takoj na striženje konic, vendar pa še vedno situacija ni bila tisto kar sem hotela. 

Frizerka mi je svetovala, da naj namesto balzama vedno uporabim saj kakšen mesec ali dva bogato masko za lase, ki jo naj nanesem, ko si lase malce popivnam odvečne vode v brisački, ker drugače, če tega ne naredimo dejansko veliko maske steče v prazno. No sama nikoli nisem pred masko ožemala las, medtem ko moja sestrična vedno:). Svetovala mi je tudi, da naj si nabavim kakšen sprej, ki se ne izpira. Nevem kako sem lahko pozabila na tovrstne spreje, ker že v osnovi imam tanek las in rabi veliko nege. No tovrstnih sprejev nisem uporabljlala najmanj 4 leta. Za to sem pred kratkim malce pogledala v drogeriji za tovrstnimi spreji, sicer v Dm-u pretirane izbire ni bilo, zato sem vzela kar od Schwarzkopfa GLISS HYALURON HAIR FILLER. Izdelek se nahaja v 200 ml plastični embalaži z razpršilnim sistemom. Vonj me spominja na klasiko Glissa.Razdeljen v dve plasti, ki ju dobro med sabo premešamo. Nakar dobimo nežno barvo sivke. Namenjen je regeneraciji krhkih in tankih las. Sama ga uporabim na vlažnih, deloma že osušenih laseh, da se tekočina bolje vpije. Z razpršilko posprejam samo spodnji del las. Kot prvo je razčesavanje enostavno, brez vozlanja, cukanja. Ko lase posušim pa so mehki, gladki, malce tudi bolj poudarjeni, kar se tiče volumna. Zelo lepo jih zgladi, takoj oblaži občutek krhkosti, krep videza. Zelo lepi, lahki, nemastni in pa tudi precej bolj sijoči lasje. Izdelek mojim lasem da ogromno vlage, saj so še 2 in tudi 3 dan, v zelo dobrem stanju. Med razčesavanjem nekaj izdelka prenesemo tudi na lasišče vendar pa meni izdelke lasišča dodatno ne zmasti, ker je izjemno suho.


Absolutni zmagovalec v negi las, ki me je tako prepričal, da nimam namena dokler ga ne porabim brskati za drugimi. Sicer me sestavinsko gledano izdelek ne privlači najbolj, glede na to, da me bolj mikajo zadnje čase natural izdelki, ampak njemu je oproščeno.  

Vem, da bi mogoče trenutni situaciji las verjetno ustrezal vsak podoben izdelek ampak ta me je res prepričal. Naj omenim samo še to, da ko me je dva dni nazaj videla prijateljica, mi je rekla, če sem bila pri frizerju, ker imam tako lepe, sijoče lase, zdrave:), no moj odgovor je bil NE in da so lasje bili oprani dva dni nazaj:).

Edino kar me moti je mogoče embalaža, lahko bi bila manjša, tudi razpršilka je precej velika, tako da osebno bi bila bolj vesela manjše embalaže.

Cena mi je čisto šla iz glave ampak mislim, da ni niti 3 eur v DM-u. Laje 3. dan po pranju las 

Izjemen lesk sploh na sončku:)                               Lepo poudarjeni prameni

Ponoven nakup: DA.Uporabljate tovrstne izdelke pri negi las? Mene je čisto navdušil, me pa zanima tudi Vaše mnenje?With LOVE Sugarlove blog*

3 komentarji

  1. Jaz ga uporabljam kot tudi druge podobne, pa sem z njim zelo zadovoljna :)
    Sama ga predvsem uporabljam zaradi razčesevanja, ko si umijem lase, da jih ne izgubim preveč.
    Drugače pa ja, pomaga pri tem, da konice niso preveč suhe :)

    OdgovoriIzbriši