REVIEW: ESSENCE CUTICLE TATTOS LOVE& SOUND

Drage lepotičke verjetno ste že opazile tele prekrasno lepe nalepkice  od Essence iz omejene kolekcije LOVE& sound. Sama sem jih kupila, ker so mi bili všeč vzorčki, pa še firbčna sem bila, koliko so obstojni, ter kako vse izpade.

 Cuticle tattos so namenjeni predelu okoli obnohtne kožice, načeloma jih lahko prilepite kamorkoli želite. Zelo lepa in simpatična izbira vzorčkov. Če bi želeli na obeh rokah istočasno nositi isto kombinacijo to ne bo možno, ker so nalepkice različne, podvojeni so samo 3 vzorčki. Postopek je še enostavnejši od temporary tattujev, ki sem jih kupila v Šparu, tukaj ni potrebne vode. Objavo o tattujih si lahko pogledate TUKAJ, le ti tattuji so bistveno bolj obstojni od Essence nalepkic.

Nalepko izrežete, odstranite folijo in pritisnete na željeno mesto, počakate nekaj sekund in to je to. Efekt mi je ful dober, res, me pa ne prepriča obstojnost. Nanesla sem si jih zvečer, res nisem mogla dočakat novega dneva:) in že zjutraj sem opazila, da se je med spanjem in premetavanjem po postelji nekaj nalepkice dejansko že odkrušilo. Meni niso zdržale tekom celotnega dneva. Pa vendarle, če odmislim obstojnost, ki ne prepriča mi je všeč efekt. Ostale nalepkice bom prihranila za dopust, kakšen poletni sprehod ob morju bodo že zdržale:). Odstranite jih lahko z otroškim oljem, sama ga nisem potrebova, ker so se brez težav odstanile brez njega. Cena 1,59 eur.

Končni rezultat: krasen efekt- slaba obstojnost.
Ste Ve že mogoče preizkusile nelepkice, so pri Vas mogoče bolj obstojne? Se veselim mnenj in komentarjev.

With LOVE Sugarlove blog

13 komentarjev

 1. Joooj, za morje k kakšni maxi poletni oblekci so res super. <3
  Bi kar zdaj šla sprobat ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. O zgledajo res super :) upam da jih najdem kje, vceraj je bilo ze vse pobrano :/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Joj upam, da jih boš še našla kje..pri nas jih je blo še kr nekaj, tako, da sem misla it še iskat ene.Glede na to, da obstojnost ni ravno bogvekaj?:)

   Izbriši
 3. Oh kako luškano!:) Škoda, da ne zdržijo dlje. Jaz imam iste probleme z metalic tatuji, zlati in srberni, za telo. Sem si dala enega gor zvečer in ugotovila, da sem ga med spanjem izgubila:/ To je res bolj urni efekt ali dnevni, kot kaj drugega.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja res škoda, ker efekt je pa top:) sama tt imam metalic začasne tatuje in zdržijo dlje od teh nalepk, ampak tako kot si napisala za kakšen da bi še šlo, pa še to je odvisno od mesta, v kakšnih pregibih še to ne zdrži:) Ampak naj bo, važn je efekt, pa za na dopust:)

   Izbriši
 4. Sem že nameravala kupit, jutri pa definitivno kupim! :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Poročaj kako ti bo, mogoče bodo tebi zdržali dlje časa:)*

   Izbriši
 5. Kako luštno! Škoda, ker so tako neobstojne

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja res škoda:( amak naj jim bo..efekt pa je super, res:)

   Izbriši
 6. Joj, kako nisem tega opazila v trgovini? :) Lepe so - škoda samo glede obstojnosti...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ful so luštni, sam obstojnost pa ni glih ok:)

   Izbriši