REVIEW: BABOR NUDE EYE SHADOW COLLECTION

V veliko čast in zadovoljstvo mi je predstaviti izdelek, ki je tako vrhunski in resnično kvaliteten, da težko najdem v njem slabe lastnosti. Ni me prevzel za to, ker sem ga dobila v test, niti zato, ker je bil zastonj ampak za to, ker je kvaliteten v vseh pogledih. Podjetje Babor mi je v mesecu Marcu poslalo v test prekrasno paleto senčil v nude odtenkih iz njihove najnovejše kolekcije. No, če za kozmetiko  Babor slučajno še niste slišale naj jim namenim nekaj besed.

Podjetje Babor deluje že od samega leta 1956, kjer s svojim znanjem, združujejo naravo in znanost v  proizvodnji inovativnih, profesionalnih izdelkov za nego kože. S svojimi vrhunskimi izdelki presegajo najvišje standarde kakovosti in učinkovitosti. Uveljavljena je kot ena izmed najmočnejših blagovnih znamk profesionalne kozmetike po svetu. Zastopana je kar v 60-ih državah širom sveta.

Slovenski zastopnik podjetja BABOR so Terme Maribor. Vendar pa do Babor kozmetičnih storitev lahko pridete po vsej Sloveniji, saj se v vseh regijah najde morebitni salon, Spa- center, Wellness, ki bo za Vas poskrbel z vrhunsko nego prilagojeno Vašemu tipu kože.

Pod imenom BABOR se skriva obširna linija izdelkov, primerna za vsak tip kože:   

Sama sem v test prejela izdelek iz kolekcije FACE DESIGN COLLECTION in sicer NUDE EYE SHADOW COLLECTION.V zlati škatlici, ki te takoj prevzame se skriva prekrasna paletka. Kvadratne oblike, zlate barve z visokim sijajem, tako močnega sijaja je, da se dejansko vidimo v njej. Izjemno kompaktna embalaža ampak kljub vsemu lahka. Na prvi izgled izgleda težko, vendar le to ni. Odpiranje embalaže zelo enostavno, brez posebnega naprezanja, če se lahko tako izrazim:).

V embalaži se nahajajo 4 različni nude odtenki, vse od svetlejšega bež-perlastega, ta mi je daleč najljubši in najlepši, do skoraj že mareličastega- nežno rjavkastega, ter do nežne mat rjavkasto-sive, ki je tudi edina mat senčka v paletki. Občutek senčil po otipu, zelo težko opišem, ker dejansko še nisem nikoli imela priložnosti nanašati podobne teksture kot jo ima BABOR paletka. Izjemno mehke, nežne, satenaste, res poseben efekt. Na prstih pusti nekakšne suh, občutek. Daleč od kremne teksture. Zanimivo.S enčke so šmiraste, vendar ne v tistem smislu, da izstopajo bleščice, le te so drobne, nežne, nevpadljive,  mat senčka pa je dovolj intenzivna in lepo popestri šmiraste senčke.


Senčke se izjemno lepo nanašajo, sama jih nanašam s čopiči, je pa zelo poseben občutek nanašanje s prsti. Se lepo zabrisujejo, se ne pretirano prašijo. Kakšna paletka od MUA ali pa MR se bistveno bolj praši.  Ustvarimo lahko nežen dnevni make-up ali pa ustvarimo malce bolj zadimljenega, temnejšega, večernega. Barvni odtenek lahko lepo stopnjujejo in ga nadrgadimo. Se ne vsedajo in zažirajo v gube, kar se pri meni pogosto dogaja, sploh, če je senčila preveč. Pri tem senčilu tega nisem zaznala in upam, da bo tako tudi ostalo. Paletka ne vsebuje aplikatorja za nanos, tako, da bi morebiti tiste punce, ki ste navajene, da paletka aplikator vsebuje mogoče znale biti malce razočarane, sama ga ne pogrešam, ker redkokdaj uporabljma aplikatorje, ki so priloženi, vedno se ličim s svojimi čopiči.Obstojnost senčila tekom dneva zagotovljena. Seveda se barve čez čas malce vpijejo, porazgubijo, ampak tudi po več urah je še vedno prisotna obstojnost. Se pa obstojnost bistveno podaljša, če imamo na vekah predhodno primer ali pa samo tekočo podlago, ki je dovolj dobro fiksirana. Odstranjevanje preprosto, hitro. 


Mene je paletka resnično prepričala in priznam, da trenutno zanemarjam druge:(. Prepričala me je zaradi barv, obstojnosti, priročnosti, zaradi dizajna. Vam jo toplo priporočam in si res želim, da bi jo lahko imela vsaka izmed nas.

Njihove izdelke si lahko ogledate na njihovi spletni strani TUKAJ, če pa Vas morebiti zamika nakup ne samo te prekrasne paletke, ampak mogoče še kateregakoli drugega izdelka pa le preverite spletno trgovino kjer imajo ogromno ponudbo njihovih izdelkov TUKAJ.

Seveda pa jim na njihovi FB strani TUKAJ lahko namenite kakšen like ali pa preverite njihove aktivnosti. Sama redno spremljam objave o njihovih promocijah. Njihove promotorke so prav luštne punce in upam, da mi uspe v bližnji prihodnosti ujet kakšno promocijo, da bom lahko preiskusila še kakšne izdelek.

Seveda pa na koncu še VELIK HVALA podjetju za poslan izdelek, mi je polepšal dan in polepšal dan moji košarici paletk.


With LOVE Sugarlove blog

9 komentarjev

 1. Iskreno, sama sem prvič (vsaj mislim da) slišala za to znamko. :) Ampak paletka izgleda res čudovita, in te barve so za vse zelo uporabne. ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jessie v resnici izgleda 100krat lepša in boljša:) je pa ful draga, sem pozabla napisat da stane okoli 30 eur.:(

   Izbriši
 2. Sicer prvič slišim za tole znamko, ampak samo pakiranje palete in odtenki pa res izgledajo prekrasno :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sanja imajo ogromno izdelkov in žal cenovni razred ni ravno dostopen za vse..tale paletka stane okoli 30 eur, sama si je verjetn ne bi kar tako kupila. Je pa res izredno lepa. Vsaj meni.

   Izbriši
 3. Sicer prvič slišim za tole znamko, ampak samo pakiranje palete in odtenki pa res izgledajo prekrasno :)

  OdgovoriIzbriši
 4. I love Babor cosmetics, its great. Nice post!

  http://www.adelaacanski.com/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Thanks adela..like your blog..what s your favourite babor products?

   Izbriši