MY TOP 6 NAILS POLISH FOR SPRING


Ker sem opazila, da je že veliko punc na svojih blogih sestavilo top lakce za pomlad sem se odločila, da Vam svojo izbiro pokažem še sama.  Po eni strani je nežna in nevpadljiva, a spet po drugi močna in kriči po toplih dneh.

Končno sem prišla do svojega Catrice laka Nude Purisim CO2 Barely Pink in do svojih Essence lakcev, ki so v svoji novi verziji the gel nail polish bili v drogerijah že tako pobrani, da sploh nisem imela več pretirane izbire. Še kar nekaj od njih imam na svoji listi:).

Catrice laka Nude Purisim CO2 Barely Pink je noro lep lak, popolna nežna rožnata, v ta lak sem zaljubljena. Na polički v Dm-u je bil zadnji in sem bila res vesela, da je počakal name:)


Deborah Smalto gel efekt sem predstavila v prejšnih objavah, krasen lak, ki se v vsem svojem lepem sijaju pokaže tudi brez pod ali nadlaka. Odtenek 11.


Alessandro French base nagellack je sicer v setu za francosko manikuro, ampak mi je v 2-3 plasteh samostojnega nanosa, tako prelep, nežen in še hitro se posuši.


Essence the gel nail polish  39 bubble di blue prekrasna modra, skoraj tako lepa kot Catricev purisim. Prepričal me je gelish efekt, pigmenti barve, nanos, tudi obstojnost. 


Essence the gel nail polis 21 whisper of spring. Nežna sivkina barva za katero sem najprej mislila, da je bolj bogato prekrivna, vendar pa je en sam sloj zelo nežen, če ga primerjam z modrim lakcem, sem do željene barve, ki mi je bila všeč prišla v treh slojih. 


Essence the gel nail polish 40 play with my mint. Oh ta mint barva mi je tako TOP, da škoda besed. Prekrasen končni videz že v samo enem dobrem sloju. 
 

Izgled manikure z uporabo podlaka in nadlaka božansko lepa, dejansko izgleda kot tista gelish iz salona.
Deborah Smalto gel efect 11Izmed vseh lakcev je meni daleč najljubši Catricev in Essencev play with my mint.
Kateri lakec pa bo Vaša pomladna izbira? With LOVE Sugarlove blog 

3 komentarji

 1. Catrice lakec je top! :)
  Na žalost imam lahko zaradi službe nohte pobarvane samo v nevtralnih barvah, ker je ta oranžen od Deborah prav tako super.
  Drugače pa res delaš krasne manikure in super kombiniraš barve. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Mah sej jst sem drgace po izobrazbi medicinska sestra in v intenzivi si nikol nisem mogla prvoščit takih barv, no zj si jih končno lahko:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Odlične izbire za pomlad, tudi sama imam pripravljeno že to objavo :)
  Drugače pa ja, ta Catrice lak je res zelo lep. Sicer imam doma drug odtenek, sem pa tega želela prejšnji teden kupiti, so ostali še samo trije, pa ga potem nisem kupila, ker so bili tako zelo izsušeni, da sem se potem odločila, da pogledam še kje drugje, če je slučajno kaj ostalo.

  OdgovoriIzbriši