Limited Edition “Travel De Luxe” iz CATRICE

Križarjenje. Trenutna poletna kolekcija vas vabi, da uživate v toplih poletnih temperaturah in čudovitih zvokih morja. Lahke tkanine, poletni vzorci in sveže barve nadomestijo žalostno sivo nebo z brezskrbnim poletnim razpoloženjem. Oblikovalci so osredotočeni na sproščen, moderen stil. V Juniju 2015 ponujamo idealne potovalne spremljevalce k modnim kolekcijam z Omejeno kolekcijo “Travel de lux” iz CATRICE. Svetla marelična, svetlo roza, brezmadežno bela, morsko modra in mehka siva so popolna barva shema te kolekcije. Osrednji del kolekcije je Potovalni set, ki vključuje osvetljevalec, rdečilo, bronzer, dva senčila, eyeliner svinčnik in osvetljevalec v svinčniku. Pojdite na križarjenje – s CATRICE.

Travel De Luxe iz CATRICE – Potovalni set 


Potovalni set je idealen potovalni spremljevalec. Združuje sedem “must-have” izdelkov za čudovit poletni videz, vključno s pudrom za osvetljevanje in rdečilom za sveže poudarke na obrazu kot tudi mat bronzing puder za zagorelo polt. Dva pudrasta senčila s prefinjenim sijajem v mareličnem in modrem odtenku ter moder eyeliner ter svinčnik za osvetljevanje zagotavljajo sijoč in izrazit stil na očeh.

MPC 8,29€

Travel De Luxe iz CATRICE – Negovalni balzam za ustnice


Poljub sonca. Balzam za ustnice je negovalen izdelek,ki razvaja izjemno občutljivo kožo okoli ustnic in vsebuje zaščitni faktor 20. Hkrati pa ponuja tudi kanček barve v odtenku marelice – za naraven zaključek. MPC 4,29€. 

Travel De Luxe iz CATRICE – Osvežilni spray za telo


Pozdravljeno morje. Z osvežilnim sprajem za telo ostanete hladni ne glede kako vroče je. Spray se zaradi praktičnega mehanizma enakomerno razprši in ima prijeten vonj tropskih cvetlic. MPC 4,69€


Travel De Luxe iz CATRICE – Lak za nohte


Štiri poletne barve s prefinjenimi bleščečimi efekti in visokim prekrivanjem nudijo nohtom moden morski izgled. Svetlo modro-siva in brezmadežno bela sta prava jetseterja, mornarsko moder spominja na odsev sončnih žarkov na morski gladini in svetlo mareličen nudi svež dotik ženstvene nonšalance. Na voljo v C01 Isle of White, C02 Grey Country, C03 Apricot Lane in C04 Port Blue. MPC 2,59€.


Travel De Luxe iz CATRICE – Kozmetična torbica


Potovanje v stilu. Na potovanje nikoli ne odidite brez najpomembnejših lepotnih izdelkov. Kozmetična torbica je idealna za shranjevanje vsega na enem mestu. Valovit vzorec vključuje barve sezone in vas vabi k sanjarjenju. MPC 5,29€. “Travel De Luxe” iz CATRICE  bo v drogerijah DM, parfumerijah Mueller na volji v Juniju 2015.


1 komentar

  1. Če bi bilo možno bi imela kar celi kompletek! :)
    Zadnje čase se vse vrti okrog morja in počitnic, tako, da že res KOMAJ ČAKAM poletje in morje.

    OdgovoriIzbriši