LIMITED EDITION “KAVIAR GAUCHE ZA CATRICE”


Zavežite vozel. Kot nadaljevanje uspešnega sodelovanja na Berlinskem tednu mode v začetku leta, se Kaviar Gauche in CATRICE to poletje ponovno povezujeta in predstavljata vzajemno razvito kolekcijo ličil za najlepši dan v življenju ženske – omejeno kolekcijo “Kaviar Gauche za CATRICE”. Neveste kot tudi vse ostale navdušenke ekskluzivnega boemskega šika se lahko veselijo modernega in ženstvenega stila. Svetli pastelni odtenki in kontrastni sivi se idealno ujemajo z mednarodno poznano Bridal Couture iz Kaviar Gauche, ki je znana po lahkotnem, avantgardnem izgledu in moderni romantiki. Absolutna posebnost kolekcija je Paleta za oči in obraz s skupno šestimi senčili, dvema pudroma za konturing in belim eyelinerjem. Embalaža z cvetličnimi čipkami je aboslutno božanska. Večnost se prične tukaj – iz CATRICE.Kaviar Gauche za CATRICE – Paleta za oči in obraz
Ljubezen. Šest senčil v nežnih pudrastih odtenkih, vključno s svetlo vijoličnim in ženstvenim roza ter kontrastnim sivim s toplim podtonom, ustvari naravno ličenje oči s sijajem. Nekateri mat, drugi sijoči, senčila lahko nanašamo s priloženim aplikatorjem. Z belim eyelinerjem nanešenim na “waterline” in notranje kotičke oči, so vaše oči večje. Paleta vključuje tudi dva pudra za konturing obraza. MPC 8,29€
Kaviar Gauche za CATRICE – Puder v kroglicah

Čudovit puder v kroglicah v svetlih nude in pastelnih odtenkih ni samo lep na pogled, v sebi skriva tudi lepoto. Če ga nanesemo z velikim čopičem, je koža čudovito gladka. Svetlobo odbijajoči pigmenti zagotavljajo brezhibno polt in sijaj. Prozorna embalaža z okrašenim pokrovom je pravi dragulj na lepotilni mizici. Na voljo v C01 Sweet Secret. MPC 4,69€. 
Kaviar Gauche za CATRICE – Glos za ustnice

Vzamem! Dodajte ustnicam dotik barve in čudovitega sijaja z glosom za ustnice, medtem ko šepetate “vzamem”. Glos je na voljo v svetlo roza ali mareličnem odtenku in ima lahko, brezbarvno teksturo. Za sijoč, naraven videz, ki izžareva lahkotnost. Na voljo v C01 Butterfly Kiss in C02 Honey Blossom. MPC 4,29€

   

Kaviar Gauche za CATRICE – Nail Lacquer

To je obljuba. Svetlo roza, svetlo vijoličen, mareličen in toplo siv – poleg najboljšega sijaja in obstojnosti, laki za nohte nudijo tudi romantičen in moderen razpon barv. Topel siv odtenek je čudovit kontrast drugače izjemno nežni in ženstveni kolekciji. Roza in vijoličen odtenek imata bleščice, siv in mareličen sta brez. Na voljo v C01 Butterfly Kiss, C02 Honey Blossom, C03 Love Me tender in C04 Cool Wonder. MPC 2,59€.

“Kaviar Gauche za CATRICE”  bo v drogerijah DM, spletni trgovini Click2Chic, parfumerijah Beauty World na voljo od Maja do Junija 2015. 

2 komentarja

  1. Mene najbolj mika paleta senčil :)
    Embalaža je kjut, odtenki pa še bolj :)
    Me pa zanima kako so odtenki pigmentirani, ker do zdaj s svetlimi odtenki nimam sreče :/ ampak okej, kmalu bo tu maj in kolekcija :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ravnokar nabavila puder v kroglicah, ki sem ga gledala že dober mesec, vendar so mi jih prodali pred nosom, par dni nazaj pa sem jih našla spet v dmu! Resnično cute kolekcija!

    OdgovoriIzbriši