YVES ROCHER: BALZAM ZA SIJAJ IN ZAŠČITO OBARVANIH LAS

Tale balzam me pa čisto zares spominja na pomlad. Vonj po cvetovih češenj, me vrne kar v eno drugo razpoloženje in mi je kar žal, da se ne da z njim stuširat. Všečen mi je tudi zato, ker vsebuje hranljivo olje mandlja in ne ščiti las samo pred zbledelostjo barve, temveč ji nudi tudi kanček leska. Namenjen je barvanim lasem. Ne vsebuje silikonov. V procesu testiranja 1. mesecEMBALAŽA: 150 ml balzama se nahaja v zelo mehki embalaži, s priročnim pokrovom, ki se enostavno odpira. Izstiskanje vsebine je enostavno. Vizualno privlačna.

BARVA: klasične bele barve.

VONJ: zelo prijeten sladek vonj, meni zelo lepo diši, po cvetovih češenj.

TEKSTURA: zelo goste teksture, bolj me spominja na masko kot na balzam. Če ga primerjam z balzamom Karite od Dvorca Trebnik, je njihov zelo tekoč, tale pa zelo kompakten.

UPORABA: Na oprane lase ga nanesemo na predel konic in pustimo delovati nekaj časa.

MOJA OCENA: Sama sem balzam kupila, ker sem prejšnega v celoti porabila. Nanašam ga na spodnji del las, predvsem bolj bogato na konice. Včasih ga nanesem tudi na suhe lase kot masko in pustim delovati tudi po 20 min. Vonj je zelo prijeten, po teksturi bogat, ampak se lepo nanaša na lase. Lasje so po izpiranju mehki, lepo dišijo, se ne vozljajo, zelo lepo razčešejo, so zelo lahkotni, neoteženi. Malček res poudari lesk las, vendar to opazim samo prvi dan, drugi dan ni nič posebnega, to lahko potrdim, saj sem ga v test uporabila brez nadaljne uporabe olj za lase. Sem zadovoljna z njim. Cena: 2,89 eur.

PONOVEN NAKUP: DA, vendar me mikajo tudi drugi balzami;)Hvala za Vaša mnenja in komentarje*
With LOVE Sugarlove blog

2 komentarja

  1. hej! res hvala za komentar na blogu, mi je polepšal dan!
    te spremljam tudi jaz:)
    se beremo. lep dan:))

    http://ninalavitaebella.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši