REVIEW: LA ROCHE-POSAY LIPIKAR XERAND KREMA ZA ROKE

La Roche-Posay Lipikar Xerand kremo za roke uporabljam že drugo leto zapored. Priznam, doma imam en mali milijon krem za roke. Vedno iščem nove in odkrivam katera je dejansko najboljša. Za darilo od prijateljic ali pa tašče, fanta sedaj skoraj vedno prejmem še  kašno kremo za roke, tako da jih imam res kar nekaj. Se pa trudim porabiti do konca vsako izmed njih. To zimo sem imela res velike težave s kožo, tolikšne količe krem še nisem porabila v eni sezoni, tako suha in dehidrirana je bila. No situacijo rešujem s čim boljšimi izdelki in z velikovode in vse skupaj se izboljšuje. Je pa res, da se zima kmalu poslavlja in se bo koža kar sama od sebe bistveno popravila:) Hvalabogu.


La Roche Posay Lipikar Xerand kremo za roke


EMBALAŽA: V klasični tubi se nahaja 50 ml kreme, krema se iz embalaže enostavno izstiska, pokrovček je kompakten.

BARVA: bele barve.

VONJ: poseben vonj, če poznate njihove izdelke imajo nek tipičen vonj, mislim, da po njihovi termalni vodi. Ni sladek vonj, ampak ga težko opišem. Meni je  prijetnega vonja.

TEKSURA: precej tekoče teksture.

UPORABA: nanesemo primerno količino na roke in dobro vtremo v roke.

MOJA OCENA: Krema je meni osebno fantastična, lahke teksture, ki se zelo hitro vpije, na rokah ustvari nekakšen zaščitni filem in kar je meni najpomembnejše ne pušča mastnega videza. Krema se hitro vpije v kožo in je zato primerna za vse tiste, katere Vaše delo zahteva, da so roke takoj primerne za nadaljno delo. Zelo dobro se obnese ob vetrovnih razmerah, hudem mrazu, pogostem umivanju rok, delu z razkužilom. Takoj pomiri razdraženo in popokano kožo. Meni osebno rešuje mojo razpokano kožo na rokah in je daleč najljubša krema za roke, ki jo pridno uporabljami vsi doma. Primerna za suho in razdraženo kožo.

PONOVEN NAKUP: DA, to je že druga embalaža  in se kljub drugim kremam vedno vračam k njej nazaj. Cena v lekarni okoli 6 eur.  Priročna embalaža

 
 Klasično odpiranje z pokrovčkom


 Primerna za suho in razpokano kožo


 Lahke in hitro vpojne teksture


 Lepo mazljiva, primerna za obremenjene roke, izpostavljene vetru, mrazu, veliki uporabi vode, razkužil.

 Največkrat uporabljena krema za roke v letošnji zimi
Hvala za Vaša mnenja in komentarje.

With LOVE Sugarlove blog

Ni komentarjev