REVIEW: ESSENCE #SECRET PARTY TREND EDITION

essence #secret party – rdečilo za lica

Zabava na soncu! Rdečilo pričara čudovit, poletni look v toplem roza odtenku na lička. Njegova svilnato pudrasta tekstura se enostavno zabriše. Na voljo v odtenku 01 pink up your life. MPC 3,29€.
essence #secret party – spray za telo

Majhna osvežitev, ki te spodbudi je vedno dobra stvar. Lahek spray hitro ohladi obraz in telo, za sabo ne pušča nobenih ostankov in hkrati čudovito diši. Na voljo v 01 splish splash. MPC 3,29€.
essence #secret party – bronzing puder

Si zagorela? Mat, temen bronzer je kombiniran s svetlejšim delom s svetlečimi pigmenti, ki ustvarijo naravno zagorelo polt. Ljubek odtis japonk na površini spremeni ta puder v pravo pašo za oči. Na voljo v 01 glow of my life. MPC 3,99€.
 
Lepotno skrivališče! Brezbarvna kozmetična torbica z neonsko roza zadrgo shrani vse tvoje lepotne pripomočke za zabavno ob bazenu! Material je odporen na majhne pljuske vode, tako so tvoji najljubši izdelki odlično zaščiteni. Na voljo v 01 my friend has a swimming pool. MPC 2,79€.essence #secret party – označevalci kozarcev

Moja pijača! Med plesom, škropljenjem v bazenu ali sproščanjem na soncu zlahka izgubiš svoj kozarec. To z zelo kul označevalci pijače ni več težava: šest svetlih, brezbarvnih in samolepljivih silikonskih nalepk ti pomaga prepoznati svoj kozarec med ostalimi. Preprosto nalepi na kozarec in tako takoj veš kateri je tvoj. Na voljo v 01 don't drink and dive. MPC 2,19€€.essence #secret party – kabuki čopič

Preveč kul za bazen? Brezhibna polt je obvezna za vsako poletno zabavo! Zelo mehak kabuki čopič ni samo idealen za pudre ali rdečila; ujema se z vsakim pudrom – kompaktnim ali v prahu. Na voljo v 01 brush-tastic. MPC 4,99€.


essence #secret partylak za nohte

Barvni pljusek… dolgo obstojen lak za nohte nudi nohtom visok sijaj, gel-like zaključek in drzne barve: svetlo zeleno, svetlo roza, oranžno, modro. Popolne barve za nohte na rokah in nogah! Na voljo v odtenkih 01 swimming pool to go, 02 too pool for school, 03 pink up your life in 04 keep calm and party on. MPC 1,99€.


essence #secret party – senčilo za oči

Šššš, tukaj je zabava! Senčilo za oči z mehko teksturo za dolgo obstojen zaključek s prefinjenim sijajem. Topel bronz in osvežilen mint odtenek s kul odtisom flamingota ali lista palme na površini senčila ustvari poletni make-up look na očeh. Na voljo v 01 glow of my life in 02 swimming pool to go. MPC 1,99€

essence – XXXL shine glos za ustnice 
 

Bazen in zabava… čudovito sijoča glosa ponujata zelo sijoč rezultat v roza in svetlo marelični barvi. Mehak aplikator prijetno drsi po ustnicah ter omogoča natančen nanos hkrati pa odmeri ravno pravo količino teksture. Na voljo v 26 twinkle, twinkle! in 29 cute pink. MPC 1,99€.


essence “#secret party” bo v drogerijah DM, spletni trgovini Click2Chic, drogerijah Beauty World in ostalih prodajnih mestih na voljo od Maja do Junija 2015. 


With LOVE Sugarlove blog 

Ni komentarjev