REVIEW: ESSENCE EYE BLENDER

Za tegale lepotca prvotno nisem imela namena spisati ocene, ker ga verjetno že poznate in veste, da je super lep in fino uporaben. Kupila sem si ga že pred časom in sem vesela, ker sem ga takoj poslikala, ker je na slikicah še čisto lep. Ker me je prepričal sem se odločila spisati kratko mnenje.


Essence eye blender brush

MOJA OCENA: Kot prvo bi rada rekla samo to: zakaj za boga delajo tako lepe dizajne, kar kliče te, da ga kupiš:) OK, če odmislim to, sem ga res po eni strani kupila tudi zaradi tega, ampak predvsem pa ker sem ga želela primerjati z prejšnim Essence eye blender brushem, ki mi je krasen in sem ga redno uporabljala. Po velikosti sta si ista, le da ima novejši malce debelejši ročaj. Ščetine so bistveno mehkejše in za odtenek bolj goste od prejšnega, so pa malce daljše in sem prvič imela občutek, da so predolge in da nekako ne bom mogla dobro zblendirati senčila. Tako, da ravno zaradi daljših vlaken, mi je še vedno ljubši prejšni, je pa ta bistveno mehkejši in ščetine nič ne pikajo in zbadajo. Pri prejšnem mi je tudi veliko bolj všeč definirana oblika, ki jo ima. No sedaj po večkratni uporabi sem se že nekako navadila nanj. Kljub vsemu  lepo zblendira in zabrisuje, je izjemno mehek in za svojih 1,59 eur je dober čopič. Oba Essence čopiča rada in redno uporabljam, čeprav bistveno večkrat posežem še po starem.

  Prekrasen dizajn:)

Zelo mehke, dolge ščetine, ki ne izpadajo in lepo blendirajo senčila

Prejšni Essence čopič ima bolj definirano obliko kot novejši, vendar pa ščetine niso tako mehke kot pri novejšem, na trenutke malce zbadajo. 

Se že veselim Vaših mnenj in komentarjev*

With LOVE Sugarlove blog

4 komentarji

 1. Čopič je res tako prikupen :)

  xoxo

  OdgovoriIzbriši
 2. ravnokar nabavila kar tri čopiče iz tele kolekcije, poleg tega še tistega za osnovno nanašanje senčk in pa za blush... so mi tako kjut, da bom lažje prenesla, če mi kateri ne bo najboljši po funkcionalnosti ;)

  je pa tale za blending res presenetljivo mehkih ščetin :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sara res je ful lepo mehek, jst mislim, da rabimše malo časa, da se navadiva drug drugega:) in potem upam, da bom lahko lepo delala z njim.Drgače so pa meni Essence čopiči čisto debest za svojo ceno.

   Izbriši