LIMITED EDITION "NOMADIC TRACES" FROM CATRICE


Limited Edition “Nomadic Traces” iz CATRICE 


Eksotično in etno. Strastna želja po potovanjih vas popelje na nova ozemlja. Povabilo na potovanje v puščavo in odkrivanje lepot vzhoda. Prihajajoča etno moda je poletna, čutna in luksuzna. Moderna mešanica vzorcev in drznih barv. Živahno interpretacijo nomadskega stila predstavljajo tudi oblikovalci na pomladno poletnih revijah, kjer so predstavili orientalske vzorce s sproščenim videzom. Omejena kolekcija “Nomadic Traces” pripelja meseca Maja ta razburljiv nov modni trend tudi v svet lepote. Svetlo rdeča in modra v kombinaciji s sivo-rjavo, toplo zlato in sveže marelično barvo. Must-have izdelki vključujejo Senčilo za oči in Mat Bronzer z edinstvenim reliefnim odtisom kot tudi tattoo svinčnik, ki odtisne simbol večnosti na kožo. Vzorci večnosti – iz CATRICE.Nomadic Traces by CATRICE – Senčilo za oči


Žarki svetlobe. Mehka, pudrasta senčila s satenastim zaključkom sta na voljo v dveh luksuznih različicah – temno rjavi in savana – vsako z bogatim pljuskom zlate. V kombinaciji z oblikovanim reliefnim odtisom, odtis spominja na čudovit sončni zahod v Sahari. Na voljo v C01 Wanderluxe in C02 Savanna’s Gold. MPC 3,79€.

Nomadic Traces by CATRICE – Dolgo obstojen eyeliner svinčnik 


Luksuzen svinčnik. Natančno nanašanje črte in okrasnih vzorcev z dolgo obstojnimi gel eyeliner svinčniki. Okrašeni z moderno interpretacijo orientalskih vzorcev, svinčniki izboljšajo to kolekcijo v dveh barvah: Elektric Blue in Nearly Black. Na voljo v C01 Leap In The Dark and C02 Trip Into The Blue. MPC 3,29€.


 


Nomadic Traces by CATRICE – Matt Bronzer


Vroča puščava. Mat bronzer takoj pričara dotik poletja na kožo. Njegova mat, pudrasta tekstura je idealna za konturing. Odtis na površini spominja na žarke sonca in vas popelje v nove dogodivščine. Na voljo v C01 Brave Bronze.

MPC 5,29€ .


Nomadic Traces by CATRICE – Matt Šminka


Zahod. Dva moderna odtenka rdeča odtenka imata mat teksturo z neverjetno čutnostjo. Izjemno praktično: obe različici sta v kolekciji na voljo kot “chubby” sviničnik. Čudovito prekrivanje in absolutno neustavljivi! Na voljo v C01 Nomaddicted To Red in C02 Urban Red. MPC 3,79€.Nomadic Traces by CATRICE – Lak za nohte


Orient impresionira. Štiri najboljše barve z najboljšim prekrivanjem. Moder in rdeč odtenek imata mat zaključek, topel zlato-rjav in svež mareličen odtenek pa prepričljiv sijaj. Embalaža spominja na “Arabske noči” in izstopa zaradi svoje moderne interpretacije orientalskih vzorcev. Štiri barve poudarijo lepoto poletja. Na voljo v C01 Wanderluxe, C02 Boundless Peach, C03 Nomaddicted To Red, C04 Trip Into The Blue. MPC 2,59€.


Nomadic Traces by CATRICE – Tattoo svinčnik


Neskončnost. Večnost samo za eno noč. Hitro in enostavno naredite vtis s tattoo svinčnikom. Praktičen aplikator odtisne simbol večnosti na čisto, suho kožo in se enostavno odstrani s klasičnim odstranjevalcem ličila. Na voljo v C01 Road To Infinity. MPC 3,29€.
“Nomadic Traces” iz CATRICE bo v drogerijah Tuš, drogerijah DM, parfumerijah Müller, drogerijah in parfumerijah Beauty World, drogeriji Ilirija ter ostalih prodajnih mestih na voljo v Maju 2015.1 komentar

  1. Uuu najs, mat bronzer! Je že na mojem wishlistu :)

    OdgovoriIzbriši