VALENTIN MANIKURA

No še samo 14 dni manjka, do Valentinovega, praznika zaljubljencev in vseh tistih, ki se imamo, imajo radi. In ker bo sedaj v tem času vse bolj srčkasto obarvano sem se odločila, da si na nohtih ustvarim Valentin manikuro..s srčki, ker brez njih v tem času res ne gre:)


Kot podlago sem uporabila mlečno belo barvo znamke Maybelline Colorama odtenek št. 51. Lak ni intenzivno bele barve in po dveh nanosih še vedno izgleda bolj mlečni odtenek bele, ki ga je potrebno nanašati zelo previdno, ker se drugače precej poznajo lise, neenakomernost nanosa. Lak je zelo tekoče teksture.
Čisto preprosta Valentin manikura;)

Drobne pikice in srčke sem ustvarila s Essence Come to Town lakom rožnatega odtenka. Odtenek laka mi je zelo ušeč in ga večkrat nosim kot samostojen lak, se lepo nanaša in dokaj hitro posuši.

Palec pa je edini, ki nosi tudi kanček bleščic, ki sem jih uporabila s pomočjo laka, ki mi ga je podarila prijateljica Maja:) Lak za nohte Yes Love uporabljam prvič, v mlečno belem podtonu se skrivajo rdečo- bele bleščice in so čisto primerne za Valentinovo manikuro. Je pa res, da se je sušil dlje časa kot npr. Essence ali Colorama lak.

 Uporabljeni laki: Maybellin, Essence, Yes Love

Manikuro sem zaključila še s hitro sušečim top coat lakom za nohte Essence, ki manikuri doda še tisto pikico na i v sijaju.With LOVE Sugarlove blog

6 komentarjev

 1. Super ideja, preprosto, ampak izgleda čudovito :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. P.s že pridno prebiram tvoj blog:) in tvoje manikure so čudovite..sama nisem neki profi, ampak učasih pa se utrne kaka ideja:):) Ti sledim*

   Izbriši
  2. Hvala, sama tudi nisem profi, samo navdušenka nad laki za nohte in vsem podobnim :)

   Izbriši
 2. Draga kaja hvala..res čisto preprosto, nič posebnega..je pa vseeno izpadli luštno:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Super ideja! :)

  xoxo, Valentina
  http://thebeautyofcharm.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala Valentina...že brskam po tvojem blogu***

  OdgovoriIzbriši