USPEŠNO OPRAVLJEN TEST: MUA Cover&Concelar

Drage lepotičke, danes Vam bi rada predstavila korektor, ki verjamem, da ga vse poznate ali pa ste vsaj slišale za MUA znamko:) in sem ga tako dolgo žulila in gulila, da sem ga v celoti porabila. Korektor znamke MUA Cover&Concelar. Zakaj predstavljam izdelek, ki se ga kupila že res pred ogromno časa, zagotovo je že od tega 2. leti.  Zato, ker se mi zdi, da čisto lepo poskrbi za moje temne kolobarje okrog oči,  ki pa so zjutraj v vsem svojem sijaju videni do vesolja:). Za lažjo predstavo sem poslikala tudi razliko in upam, da bo vidna:).

 MUA Cover&Concelar

Najljubše pri njemu mi je bilo, ker je zelo lahek, precej tekoč, z mehkim aplikatorjem, ki pa po nešteto uporabah ni več toliko mehek-seveda čisto razumno.Sama sem ga vtrla kar z prsti. Ni visoko prekriven, vendar pa mi je bil  všečen, ker se je pri meni lepo zlil s kožo in resnično omilil kaos pod očmi, ki tekom dneva in po veliko vode očitno izgleda bolje, a zjutraj verjemite, da ne:). Sploh, da ne govorim kakšni so, če je premalo spanca:). Mogoče se mi je  malček nabral v očesni gubi, sploh na levi strani. Kar se obstojnosti tiče mi brez tekoče podlage ni zdržal pretirano dolgo, v kombinaciji z njo, pa dobi plus. Ni moj edini korektor, samo eden redkih, ki sem ga res porabila v celoti:). Vem, da je bil zelo cenovno ugoden. Sedaj brskam za korektorjem znamke Makeup Revolution in upam, da mi uspe zadeti pravi odtenek, sedaj pozimi imam kar svetlo kožo:) Bom pa morala počakati, da bodo ponovno na zalogi:)

S fotografiranjem slik nisem tako uspešna, vendar tukaj mislim, da so nekako uspele in se lepo vidi razlika. Niso nič obdelane, slikane na dnevni svetlobi.

S katerim korektorjem ste pa Ve zadovoljne in ga mi priporočate.  Hvala za Vaše komentarje, mnenja*With LOVE Sugarlove blog*

3 komentarji

 1. Imam doma ogromno MUA izdelkov, ampak tega nisem nikoli preizkusila. So res večinoma odlični za ceno :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meni je ta korektor res ustrezal..sej ne,da dela nevem kake čudeže..ampak sva kar bila prijatelja:):)

   Izbriši
 2. Sama uporabljam korektorje od Revolutiona (sem jih kupila pred kakim mesecem) in sem zeloooooo zadovoljna. So cenovno zelo dostopni, kremasti in visoko prekrivni :)

  OdgovoriIzbriši