SPRING WISH LIST: FIRST PART

V polnem pričakovanju sem, kar se pomladi tiče in res že komaj čakam na toplejše in daljše dneve. Seveda sem si omislila nekaj lepotičk, ki jih imam na svoji Spring wish listi. En delček jih v prvem postu delim z Vami:) Tudi, če se vse ne izpolnejo ne bo popolnoma nič narobe. Sicer še vedno želim nekaj lepotičk iz winter wish liste:) ampak Vam vseeno predstavljam  svojo listo lepotičk, ki so mi ogrele srce:)Na Wish listi 1 se skrivajo:

1. KOMPLET DIŠEČ DAN  L’Occitane V kozmetični torbici se skrivajo:

Eau de Toilette Neroli & Orchidee, 7,5 ml, parfumsko mleko za telo Jasmin & Bergamote, 50 ml, gel za prhanje Sproščanje, 35 ml, mandljeva odlična krema za roke, 10 ml. Sem prava fenica L’Occitane in tukaj se skrivajo prave dišeče lepotičke, sicer pa je to komplet, ki je njihova prodajna uspešnica.

2.  H&M bela torbica. To pomlad se zagotovo vrnem ponovno k beli barvi. Torbica mi je všeč zaradi oblike, ker je kompaktna, prostorna, resna pa vendar vseeno sproščena:)

3. H&M ogrlica. Takoj mi je padla v oči, spominja me na morje, na svežino. Bila je ljubezen na prvi pogled:), ki pa jo je potrebno znati nositi:).Na Spring wish list 2 se skrivajo:

1. H&M torbica v prekrasni nežno roza barvi, z resicami. Moderna, divja, pogumna... tako bi jo opisala:)

2. Catrice set lakcev. Všečen zaradi kombinacije barv in ker je 1 plus 1 gratis IN:)

3. H&M zapestnica v zlato roza kombinaciji. K tejle torbici, belim All starkam, svetlim jeans kavbojkam in oprijeti majčki, srajčki mislim, da bi naredila samo še piko na i.
Tako, to je moja wish lista, ki sicer ni v celoti naravnana k kozmetiki pa vendar mi je blazno všečna. Je mogoče kakšna lepotička Všeč tudi Vam*


With LOVE Sugarlove blog*

2 komentarja

  1. Tisto torbico iz h&m mam tudi jaz nagledano :D bo denarnica kmalu spet trpela ane? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja spet bo trpela:) zelo:),če je pa tako lepa:) z veseljem si kupim velik cenejšo, vendar podobno:)

    OdgovoriIzbriši