Senčilo za oči Catrice Absolute Bright Paleta 010 Candy Warhol

Predstavljam Vam paletko, ki me na žalost ni tako prepričala, da bi opravila ponoven nakup. Catrice paletko  Absolute Bright imam že kar nekaj časa. To je ena izmed tistih palet, ki vsebuje senčke, ki poskrbijo za bolj odprt, svež videz. Imela sem kupon od Dm -50% na nakup senčil in izbrala vsaj na prvi pogled pravo lepotičko. Privlačile so me barve, ki so zelo lepe in priročnost embalaže.

 
Moja ocena: 6 svetlih, pastelnih odtenkov se nahaja v lični in zelo priročni paleti z dvostranskim nanašalcem. Barve so od nežne bele, roza, bež, rjavkaste. Po teksturi so zelo nežne, vsebujejo majhne svetlikajoče delce. V paleti ni mat senčk, pogrešam vsaj eno:). Kar se tiče nanašanja na veke sem s tem zadovoljna, vendar jih raje nanašam s svojimi čopiči kot s priloženim aplikatorjem. Razočarala me je pigmentiranost senčkPrepričala me ni niti obstojnost, saj na vekah niso zdržale tekom celotnega dneva in so bili potrebni vmesni popravki. Je pa res, da so že v osnovi bolj svetle in ne izstopajo. Lepo se jih, da kombinirati s preostalimi senčkami. Naredijo efekt svetlega, bolj svežega in spočitega  videza, tako, da so dobre za osvetljevanje. Cena okoli 5 eur.  Nakupa ne bi ponovila.

 
Vseh 6 nežnih in nevpadljivih odtenkov


Proročen dvostranski aplikator

 Na hrbtni strani je prikazan look za Bright look, uporabno in poučno:)Uporabljate paletko, Vam je všečna? Cenim Vaša mnenja in komentarje*


With LOVE Sugarlove blog

6 komentarjev

 1. Za moj dnevni makeup so odtenki malo presvetli :(

  OdgovoriIzbriši
 2. Tudi zame so čisto presvetli, zelo slabo se jih vidi, če se tako izrazim:):) zelo lepa navzven, ampak premalo pigmentirana:(

  OdgovoriIzbriši
 3. Se strinjam res malo presvetli odtenki, tudi sama nisem zadovoljna s tole paletko kaj preveč : /

  xoxox

  http://ewiie.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 4. Zame so presvetli odtenki, in vidi se da niso tako pigmentirani. Škoda! Jaz imam še Nude in Matte paletko in sta mi super, zdaj pa sem dobila še Rose in jo moram preizkusiti :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Urška boš mogoče za Rose verzijo spisala oceno, ker mi je drugače zelo lepa:) in bi jo kar mela..samo, če pa ni ravno obstojna, potem rajši nebi:)

   Izbriši