REVIEW: LA ROCHE-POSAY


Pred časom sem od  prijazne farmacevtka v lekarni v test dobila 4 testerje znamke  La Roche-Posay. Tovrstno blagovno znamko poznam in se vedno bolj poslužujem njihovih izdelkov. Trenutno meni osebno daleč najljubši izdelek, ki ga uporabljam vsak dan je njihova Lipikar Xerand krema za roke, krasna je. Zelo dobra SOS rešitev za suho in občutljivo kožo pa je tudi njihova termalna voda.  Ker pa sem zadnje čase kar se kože na obrazu tiče, že res v slabem stanju: zelo suha, posamezni predeli rdečiče, opazni majhni delci suhe kože (luskice), ki pridejo do izraza še posebej, ko nanesem tekočo podlago, pa sploh ni važno koliko vlažilne kreme sem si predhodno nanesla na obraz, zategovanje, neprijeten občutek na koži sem na podlagi opisa mojih znakov  v test prejela 2 testerja kreme Nutritic Intense Riche: hranilna krema za globinsko preoblikovanje kože in 2 testerja Hydreane Riche: vlažilna krema za občutljivo kožo.  

Oh lord we save a problem:) Kako dober občutek je dobiti v roke nekaj tako dobrega, kot sta bila tale dva zgoraj omenjena testerja. Amazing:). Kremi sta fantastični, mene je navdušil že samo en nanos in moja koža je končno po res dolgem času dobila resnično dobro količino vlage in hranil. Rezultati pa so bili pohvalni.NUTRITIC INTENSE Riche: hranilna krema za globinsko preoblikovanje kože sem dobila v 2 ml testerju, en tester sem imela za  2 nanosa za zjutraj in zvečer. Sliši se zelo malo 2 ml, ampak meni je bilo dovolj, da sem si ustvarila svoje mnenje. Krema je po teksturi zelo bogata, vendar pa se lepo nanaša, ima prijeten vonj, ki na obrazu ostane še precej časa. Hranilno bogata krema, ki pa rabi kar precej časa, da se v celoti vpije.  Občutek na koži  super, nobenega zategovanja, potrebe po še dodatni količini kreme, lajša suh občutek, mojo kožo resnično pomiri. Tudi videz kože se popravi, to pa verjetno zato, ker koža  dobi od kreme več kot mogoče od ostalih vlažilnih krem, ki pa niso tako zelo bogate. Sploh velik plus dobi, ker sem  si nanesla čez čas tekočo podlago in  je bil to eden izmed redkih makeupov v zimskem času, ko nisem opazila, suhih luskic. Prezadovoljna. Rezultat je zame 1A. Primerna za zelo suho in občutljivo kožo. Brez parabenov.


 
HYDREANE Riche: vlažilna krema za občutljivo kožo. Tudi tale tester količine 2 ml me je zelo prepričal. Po vonju sta si zelo podobni, tudi po teksturi, samo, da je slednja za odtenek lažja, in se bistveno hitreje vpije. Kožo mi naredi zelo mehko, nahranjeno, nič ne draži, peče, skeli, prijetna na otip. Nimam nobene potrebe po še dodatnih nanosih. Lajša suhost in zategnjenost kože. Zelo dobra podlaga za makeup, ki mi ravno tako ne izpostavi suhih delov. Na prvi pogled mi koža deluje veliko lepša. Zelo dobra vlažilna krema. Zelo zadovoljna. 


Obe kremici sta me 100% prepričali in sem zelo vesela, da sem ju dobila v test. Z njima sem ugotovila, da sem s sedanjima kremama (Himalaya), ki ju uporabljam, dala svoji koži bistveno premalo  vlage in hranil, kajti tile dve kremici nista potebovali tekom dneva dodatnih nanosov, ko pa sem jo uporabila zvečer je na koži občutek ugodja ostal vse do jutra in sploh ne bi potrebovala ponovnega nanosa. NAKUP: Kar obe bi imela:) Zato absolutno DA.

Na koncu naj Vam še priporočim SENSITEST, ki se opravlja tudi pri nas v izbranih lekarnah za določitev občitljivosti kože. Le ta Vam pomaga ugotoviti kakšen je Vaš tip kože, ter kakšno nego potrebujete. P.s ob nakupu ustrezne nege Vam podarijo lično toaletno torbico z testerji. Super kajne? Več o  La Roche-Posay si lahko preberete na njihovi spletni strani. 
 Ste ljubiteljice  La Roche-Posay-ih izdelkov, mi katerega še posebej priporočate. Se veselim mnenj in komentarjev.

With LOVE Sugar love blog*


2 komentarja

  1. To bo pa treba kupiti, ker če pilinga za obraz vsaj 3 nimam, mam vseeeee tako suho :/ ta krema je videt enkratna rešitev :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Valentina jst ti svetujem, da skočiš do lekarne in prosiš za tester, ker kremice spet tako poceni niso, da bi si jih kupil človek kar usak dan. In, da najprej sprobaš, če ti ustrezajo. Moja kolegica pravi, da njej ta taprva, ki sem jo opisala ne ustreza, ji je pretežka. No meni je super in mi je žal, da se nisem že na začetku jeseni pobrigala za tile kremi:) za naslednjo vem, da bo, če res ne najdem kakšne druge tole moja izbira, no vsaj ena od njiju:)

    OdgovoriIzbriši