NAJINA NAJLJUBŠA PARFUMA: Yves Saint Laurent Elle- Bleu de Chanel Paris

V tokratni objavi, vam predstavljam parfuma, ki sta čudovita.  Prvi je moja izbira, drugi pa je izbira mojega fanta. Parfumi?? Katera punca ne diši rada lepo, ali pa katera punca si ne želi, da bi njej dragi uporabljal kakšen res, dober parfum. No sama imam rada parfume, so mi lepo darilo ali pacartanje svoje duše...tale objava je namenjena dvema najljubšima parfumoma, ki krasita mojo in njegovo poličko. p.s mogoče ideja za Valentinovo:)


Moj najboljši, najdišeči, prekrasen parfum vseh časov je Yves Saint Laurent Elle. V pinki steklenički, z zlatim napisom kar poživi kopalnico:). Tako ženstvenen, močan,energičen, poseben, sexi, moderen, res primeren za vse močne ženske. Prekrasna mešanica različnih, cvetličnih, sadnih, lesnih not, ki se lepo dopolnjujejo. Da ne govorim o njegovi obstojnosti, vonj na oblekah se pozna v nedogled:) Sicer bolj primeren za zimsko obdobje, ker je močnega in izrazitega vonja. Prekrasen je...Vem precej drag ampak vrhunski, vsaj zame in mislim, da za mojo prijateljico Majo tudi, ki je tudi nora nanj:)
Cena za 30 ml: okoli 60 eur
 
 Moj najljubši YSL
Njegov najljubši parfum pa je zagotovo tudi meni eden boljših moških parfumov Bleu de Chanel  Paris. Sem vesela, da je mojemu fantu ravno ta najljubši, saj sem mu ga podarila sama:). Prodoren, svež, energičen, močan, izrazit, ekstarvaganten. Bi ga opisala kar kot parfum za vse svobodne, pogumne moške. Mešanica sredozemskih vonjev, cedre, sandalovine, aromatičnih zelišč naredi vonj prodoren, in ga težko spregledaš. Fant diši nenormalno lepo. Zelo dolgo obstojen, tako na koži, kot na oblekah. Ni poceni je pa daleč najboljši.

 Cena za 50 ml: okoli 70 eur

Njegov najljubši Chanel

With LOVE Sugarlove blog

Ni komentarjev