NA TESTU: OMBIA BODY CARE OGNJIČEVO MAZILO


Pred časom smo se med potjo ustavili v Hoferju, kjer sem pograbila prvo kremo primerno za roke, preverila nisem niti vonja, samo romala je v košarico. Stvar je bila v tem, da smo bili na poti proti Mariboru in doma sem pozabila kremo za roke. Nobene ni bilo ne v torbici, ne v avtu..nikjer..pa jih imamo doma vsepovsod:) roke pa suhe, razpokane, hudo mi jih je že bilo gledat v kakšnem stanju so bile. In sem zato kupila kar prvo, ki mi je prišla pod roke. In veste kaj super je, glede nato, da si v Hoferju nisem kupila še nobene kozmetike me je tole ognjičevo mazilo 1A pozitivno presenetilo. Krema je zakon!!!


Moja ocena: V 100 ml plastični tubi s pokrovom se nahaja krema z vonjem ognjiča. Barva kreme rumena, z zelo prijetnim, nežnim in nevslijljivim vonjem.Vsebuje vitamin E in glicerin. Največji plus pri meni dobi zaradi hitre vpojnosti, res se zelo hitro vpije, ne pušča mastnega občutka na rokah, kljub temu, da je precej bogate strukture. Občutek po nanosu je nežen, roke lepo dišijo, takoj olajša zategnjenost, hrapavost, srbečico. Res je primerna za obremenjene roke. Po dveh urah sem še vedno zaznala  prisotnost kreme in zmanjšan občutek suhosti.

Če jo primerjam z Baleino kremo ognjič mi je bistveno boljša, saj se Baleina vpija dlje časa, je bolj oljnate, maslene strukture (doma jo uporabljamo pri suhih podplatih, ko je koža precej izsušena, po depilaciji nog, vendar pa tudi ta krema, ko se vpije, da zelo dobre rezultate, bogato nahrani kožo, me pa moti, ker je v precej veliki tubi in jo težko nosimo s sabo). Koža izdelek dobro prenaša. Z Ombia Ognjičevim mazilom sem zelo zadovoljna. Priporočam. Cena okoli 1,70eu.With LOVE Sugarlove blog*

Ni komentarjev