MANIKURA DNEVA NUDE IS NEVER ALONE

Manikuro v nude odtenku sem poimenovala NUDE IS NEVER ALONE:) Najprej sem hotela ostati samo pri nude kavnem odtenku, pa sem ga kljub vsemu hotela malce popestriti, glede na to, da sem ga kot samostojnega nosila že velikokrat. Uporabila sem še lakce znamke Essence in nastala je manikura Nude is never alone:)

 
Uporabljeni laki za nohte: Catrice ultimate nudes lak za nohte odtenek št. 06 My Cafe Au Lait Notre- Dame, Essence colour&go 106 Free hugs, Essence colour&go 107 Naughty and pink

 3. plasti nanosa Catrice ultimate nudes odtenek št. 06 My Cafe Au Lait Notre- Dame

Kot osnovo sem uporabila lak znamke Catrice ultimate nudes odtenek št. 06 My Cafe Au Lait Notre- Dame. Zelo lep nude lak, ki v 2-3 plasteh izpade zelo lepo. Sama sem pri manikuri uporabila 3. plasti nanosa. Prekrivnost laka je po treh slojih zelo lepa, se je relativno zelo hitro posušil, všeč mi je tudi sijaj, ki ga lak na koncu da.

Da bi manikuro malce popestrila sem na prstancu in kazalcu narisala drobne pikice z zelo lepim, prekrivni roza odtenkom znamke Essence.Ta barva mi je zelo pri srcu. Žal sem lak že tolikokrat uporabila, da nekako ne morem razbrati točnega odtenka in imena laka, mislim, da je je odtenek 106 free hugs, na ostalih nohtih pa sem narisala majhne vijugice  v pinki barvi odtenka Essence 107 naughty and pink katerega barva mi je tudi zelo lepa.

Ko sem z manikuro končala, so me barve spominjale na medenjake, ki znajo biti tako lepo porisani in okrašeni ravno v teh lepih rožnatih odtenkih.


With LOVE Sugarlove blog

2 komentarja

  1. Lepa manikura :)
    Heheh pa res malo spominja na medenjake :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala:):) Js ko sem jo končala sem si rekla kot medenjaki:):) Sledim tvojemu blogu:)

    OdgovoriIzbriši