MANIKURA DARK I ' m in LOVE

Danes sem ustvarjala manikuro z lakom za nohte, ki ga nisem uporabljala že več mesecev in je skoraj romal v... jaz temu pravim kar reciklažo (prijateljici). Čisto sem pozabila nanj in preden sva se skoraj poslovila sem preverila, če je še dovolj tekoč za lakiranje in ustvarila tole meni prekrasno manikuro, poimenovala sem jo kar Dark I ' m in Love.

 Na oblačen, siv in zasnežen dan je nastala manikura po imenu Dark I ' m in Love.

 Levo manikura brez dodatkov z enim slojem Catrice laka, desno končni videz manikure.

 Catrice 32 The Dark Knigh, Boulevard, Essence nail art special effect: twinkling stars, Essence top coat gel-look.
  
Lak za mohte Catrice 32 The Dark Knight je prekrasne barve, odtenek me spominja na barvo slive, je zelo dobro prekriven, barva je zelo intenzivna in kar je meni zelo všeč je visok lesk, tako da tudi, če nebi nanesli več nobenega nadlaka ima krasen sijaj. Pri manikuri sem uporabila samo en sloj laka.

Na prstancu sem razbila, če lahko temu tako rečem monotonost Catric laka z nežnim pastelnim lakom v barvi sivke Boulevard, ki sem ga dobila za darilo.Črtice sem ustvarila brez posebnih pripomočkov, le s pomočjo debelejšega lepilnega traka, razrezanega na trake. Zelo prekriven lak za nohte, goste konsistence, lepo prekriven, se pa je izmed vseh lakov sušil najdlje.

 Prekrasne Essence bleščice v rožnatih odtenkih, ki poskrbijo, da je izgled manikure na videz zelo bogat.

Bleščeč videz sem ustvarila z Essence nail art special effect: twinkling stars. Prekrasne bleščice v rožnatih odtenkih, ki prav lepo poživijo manikuro in so mi zelo pri srcu.

Končni videz sem utrdila še s top coat lakom znamke Essence gel-look, ki zagotovi še več sijaja in efekt gelish looka.

Mogoče je manikura primerna za kakšen december, ko je vse v lučkah in bleščeče, ampak meni je prav lepa in primerna za zimski čas, kljub bleščicam:) teh v pravi meri ni nikoli preveč in glede na to da v manikurnem svetu nisem nek profi sem z končnim videzom zadovoljna:-) 

Vam je manikura všečna? Se veselim vaših mnenj, nasvetov in odzivov:).

  
With LOVE Sugarlove blog

Ni komentarjev