Essence svinčnik- senčilo za oči STAYS no matter what

Pozdravljene lepotičke. Današnjo objavo posvečam trenutno najljubšemu XXL svinčkinu za oči Essence, ki je hkrati svinčknik in senčilo za oči. Essence svinčnik- senčilo za oči STAYS no matter what je svinčnik, ki mi je zelo pri srcu in me je prepričal s svojo obstojnostjo in preprostim nanosom.


Moja ocena: Priročen, debelejši svinčnik z pokrovom, ki se ne sname in ostane na svojem mestu tudi v toaletni torbici v količini 2,65 g. Se lepo šili. Količina svinčnika se sliši malo, vendar bo zadostoval za precej časa. S svojo zelo mehko, nežno  teksturo se lepo nanaša na veke, kljub temu, da je xxl velikosti je zelo natančen, obstojen, se ne razmaže, packa, je vodoodporen. Sama ga uporabljam samostojno, ali pa v kombinaciji z drugimi senčili, takrat ga nanašam kot podlago in priznam, da s tem bistveno podaljšam obstojnost celotnega senčila. Najraje ga nanesem namesto črtala za oči, ker je preproste uporabe, hiter nanos in še črta je ravna, brez popravkov. Zelo priporočljiv za začetnike:) Sama uporabljam odtenek 01 Blazing black. Na prvi videz izgleda svinčnik črne barve vendar ni, saj povleče na temno zeleno barvo, z drobnimi zlatimi delci. Za svojo ceno zelo dober svinčnik, ki je zelo obstojen več ur.

 Essence STAYS no matter What& Beauty UK metallic sparks

 Levo odtenek Purples, desno Blazing black

Če ga primerjam z barvico znamke Beauty UK metallic sparks odtenek purples, ki mi je ravno tako čudovite barve, se lepo  nanaša, ne packa, je Essence svinčnik dlje obstojen, je pa Beauty UK lažje odstranjevati saj ni vodoodporen. Oba sta cenovno dostopna in zelo dobra XXL svinčnika.

Dobra obstojnost, preprosto in natančno nanašanje, prekrasni barviMogoče katera uporablja Essence XXl svinčnik, je z njim zadovoljna? Se veselim Vaših mnenj, komantarjev.

With LOVE Sugarlove blog

4 komentarji