MY FAVOURITE TOP COAT FROM ESSENCE

V zadnjih dveh letih mi je lakiranje nohtov spet postalo zelo blizu in priznam, da si jih rada lakiram. Sploh, ker obstaja toliko različnih kombinacij, načinov s katerimi popestrimo izgled nohtov. Bolj je pisano boljše je:) Ideje z nadlaki, ki vsebujejo bleščice so mi super, saj popestrijo celoten izgled. Doma imam največ lakov od Essence, Catrice, Bourjois, Manhattan. Danes vam bom predstavila svoje 4 najljubše top coat lake znamke Essence, ki jih občasno uporabljam kot zaključek manikure. Bleščice prevladujejo:) teh nikoli ni preveč, sploh na nohtih:)

Najpogosteje uporabljen lak je zagotovo Essence Come to Town special effect top coat, preprost lak z srebrnimi bleščicami, ki dajo res lep učinek in je dolgo obstojen.
Essence twinkling  stars nail art special effect tooper vsebuje mešanico bleščic vse od roza do zlate ter do vijolične, bleščice so različnih velikosti in naredijo res lep efekt na hohtih.
Essence efect nail polish Party Jewels je pa prava disco krogla mešanice različnih barvnih bleščic, od srebrne, zlate, vijolične, modre. Bleščice so različnih velikosti in tudi oblik in naredijo prav poseben 3d efekt na nohtih
Essence nail art CRACKING top coat: emerald je lak, ki mi je všeč zaradi njegove res lepe zelene barve. Efekta cracking ne uporabljam več tako zelo pogosto vendar pa tega občasno uvrstim na seznam:) Včasih si želim, da efekta pokanja ne bi imel in bi bil preprost zelen lak:)
With LOVE Sugarlove blog

Ni komentarjev