HIMALAYA UNDER EYE CREAM

Znamka Himalaya je ena izmed mojih ljubših znamk negovalne kozmetike. Doma uporabljam kar nekaj njihovih izdelkov. Meni zelo ljuba krema je tudi krema za predel oči, ki jo uporabljam od jeseni. V njihove izdelke zaupam in moji koži odgovarjajo. Pred Himalayino kremo za oči sem uporabljala  kremo Vicy Idealia- krema za predel oči. Krema mi dejansko ni bila nič posebnega motilo me je, da je vsebovala svetlikajoče delce, ki so po mojem mnenju bili tisti dejavniki, ki so naredili bolj sijoč predel oči. Tudi farmacevtka v lekarni mi je sama rekla, da jo je uporabljala precej časa in ni opazila bistvenih sprememb. Ko sem kremo uporabila sem si kupila Himalayino in moram priznati, da mi je prirasla k srcu:).

Proizvajalec zagotavlja zelo dobre rezultate po uporabi 4. tednov: 80% manj temnih kolobarjev, 28% manj gubic, ter svetlješi in na otip mehkejši predel okoli oči. Kremo sem kupila tudi zaradi rezultatov, ki jih je zagotavljaja.

Moja ocena: Krema se nahaja v priročni 15 ml tubici z pokrovčkom na navoj. Najprej sem mislila, da bom kremo zelo hitro porabila, pa jo imam že kar nekaj časa. Krema ima nežen bež odtenek, brez posebnega vonja zelo lepo mazljiva, vpojna, ne draži oči, ne peče. Nanašam jo zjutraj v tankem sloju, zvečer jo uporabim kot masko v debelejšem sloju (kot masko v večernem času mi je svetovala farmacevtka v lekarni). Ko se krema vpije v kožo, je občutek predela okrog oči mehak, nahranjen, res lepo navlaži kožo. Posebnega učinka na temne kolobarje nisem opazila, so še vedno prisotni:) in mislim, da bodo za vedno. Čeprav sem opazila, da če popijem res veliko vode, so občutno manjši. Učinek na gubice hvalabogu še ni potreben, ker z njimi nimam težav, je pa res, da nisem opazila nastanek novih, predvidevam, da tudi zaradi tega, ker je predel okrog oči konstantno navlažen. Všeč mi je, da ne vsebuje svetlikajočih delcev. S kremo sem zadovoljna in je nepogrešljiva rutina v mojem vsakdanu. Nakup bom ponovila. Cena: okoli 9 eur.

Priročna tubica z pokrovom na navoj, dermatološko testirana ni testirana na živalih

Krema brez posebnega vonja, nežne bež barve, primerna za vse tipe kožeWith LOVE Sugarlove blog

1 komentar

  1. Hvala za tole. Mi bo definitivno v pomoč pri nakupu. :)

    OdgovoriIzbriši