OCENA TEKOČE PODLAGE: ArtDeco Mineral Fluid Foundation in Loreal-ov True Match fundationDrage damice izbira pravilnega odtenka tekoče podlage je zame osebno pravi mali projekt. Ogromno sem prebrala o tem kako izbrati pravilni odtenek, pa se še vedno zgodi, da ga kje kiksnem. V drogeriji je pod vsemi tistimi umetnimi lučmi težko najti pravi odtenek, ki nam ustreza, kljub vsemu puder potrebuje nekaj časa, da reagira s kožo in šele na naravni svetlobi dejansko vidimo ali barva ustreza našemu tonu polti. No mene osebno še nobena svetovalka ni peljala pred drogerijo, da bi pogledale ali je odtenek pravi, vse tako navdušeno svetujejo ta je pa absolutno pravi:). No in potem prideš domov in najprej opaziš kako velika je razlika med barvo obraza in vrata. In to je zame nočna mora:). Rada imam, da se vse zlije s kožo, da prehodi niso opazni. Vem, da so svetovalke fejst punce ampak mislim, da tisto pravo barvo pudra najde res kakšna super vizažistka.

Ampak kljub vsemu imam svojega favorita med pudri.  Pred dobrim letom dni sem v roke dobila ArtDecojev puder. Pred tem nikoli nisem uporabljala tovrstne znamke pudrov. Kljub vsemu mi je svetovalka v drogeriji slednjega priporočila in moram povedat, da je trenutno moja number one izbira in se vedno vračam k njemu:).


Zgoraj levo Loreal-ov True Match fundation, desno ArtDeco Mineral Fluid Foundation

ArtDeco Mineral Fluid Foundation

Moja ocena: Puder je v priročni embalažici na pumpico in vsebuje 30 ml. Primeren tudi za občutljivo kožo. Je zelo obstojen in tudi dobro prekriven. Njegova struktura je gosta, vendar se ga, da lepo razmazat. Je bolj primeren za tiste punce, ki imate rade bolj matiran videz, tistim, ki se nagibate k lahkim podlagam pa ga ne bi svetovala, se mi zdi pretežek. Na koži mi ne izpade težko, ampak jo naredi lepo, zdi se mi, da jo kar poživi. Meni prekrije večino nepravilnosti teh pa imam veliko. Zadostuje že en sam nanos pudra, da dosežem željen cilj. Ne poudarja mojih suhih lusk, ne draži oči, čega nanesem čez veke, ne zateguje obraza, ker mi ga ne izsuši. Nanašam ga s čopičem, lepo se ga da zabrisati. Sedaj čez zimo bo prav super. Cena je bom rekla tako tako, za nekoga visoka, spet za nekoga ne, saj stane okoli 27 eur. Meni ni žal, pa sem vedno govorila, da toliko ne bi dala za puder, pa raje vzamem besede nazaj. Mene je puder navdušil in zagotovo ga bom še kupila.Je pa pretekežek za poletje.

Vendar pa Poleg ArtDecojevega pudra uporabljam še druge tekoče podlage, predstavila bom zadnjo, ki sem jo kupila pred dobrimi tremi meseci in sicer Loreal-ov True Match fundation

Kupila na podlagi mnenj, ki sem jih prebrala na internetu. Lorealovi izdelki so zame zelo kvalitetni in zato nisem niti podvomila, da mogoče puder ne bi bil dovolj dober. 
 
Moja ocena: Sama uporabljam odtenek št. N2 VANILLA. Puder je v stekleni embalaži s  pumpico in pokrovčkov, kar je zame super, samo, da je na pumpico in svet je lepši. Vsebuje majhne delčke, ki se prilagodijo odtenku kože. Ko puder iztisnemo je precej tekoč, je lahke teksture, s kožo se lepo zlije. Na koži pusti nekakšne poseben občutek, ne vem niti kako bi ga opisala, mogoče kot svilnat, res lep občutek. Je dovolj prekriven, vendar za moje nepravilnosti premalo, če pa nanesem dvojno plast pa ne zgleda najlepše, se mi zdi, da imam kar neko umetno polt, kljub temu, da je zelo lahka podlaga. Opazila sem, da mi malček poudari suhe predele, kot da bi se videle luskice, kljub temu, da pred uporabo uporabim kremo za obraz.  Zdrži kar nekaj ur. Cenovno dostopen, cena je okoli  15 eur, v drogeriji. Na spletu se ga da kupiti tudi ceneje. Barvi odtenki zadovoljivi, čeprav se ne morejo kosati z vsemi, ki jih je moč kupiti v tujini. Zame osebno je ArtDecojev puder, ki ga tudi uporabljam še vedno moj favorit.

Imejte se rade With LOVE Sugarlove Blog


Ni komentarjev