NOVEMBERSKE LEPOTIČKE

V mesecu novembru, ki načeloma zaradi sivih dni ni ravno moj favorit med meseci, moram vseeno povedat, da je kljub vsemu to moj number one mesec, zaradi vseh lepih dogodkov, ki se nam v NOVEMBRU dogajajo. Že samo to, da imajo v tem mesecu roj. dneve osebe, ki mi pomenijo ves svet:) Kljub vsemu sem utegnila kupiti nekaj lepotičk, ki sem jih potrebovala oz. sem smatrala, da jih potrebujem:) In tukaj so:


Essence LASH PRINCESS volume mascara: Maskaro za oči sem nujno potrebovala, moja Catrice maskara je odslužila svoje in najprej nisem hotela kupiti zgoraj omenjene, ampak maskaro Max Factor 2000 Calorie. Kupila sem jo na podlagi ocen blogerk, ki jih spremljam. Pa bom rekla tako, najprej nisva bili prijateljici, sedaj pa vedno bolj:).
CATRICE ABSOLUTE BRIGHT: Eyeshadow palette. Kupila sem jo predvsem zaradi barv, ki so mi pisane na kožo, nežne, nevtralne in ker sem imela v knjižici ugodnosti (DM) kupon za -50% na katero koli senčilo, pa sem najprej vrgla oči na paletko. Barve niso intenzivne, mogoče za koga celo premalo, meni pa ravno zadostujejo.
MICERALNA VODICA LOREAL: skin perfection. Potrebovala sem odstranjevalec ličil in ker so miceralne vodice in sem z DM kupončkom ugodnosti dobila Lorealovega za polovično ceno. Vendar pa ima tale vodica zame tako prednosti kot tudi majčkeno slabost. Se bom o tem razpisala v prihodnje.
CATRICE ULTIMATE NUDES lak za nohte odtenek št. 06 My Cafe Au Lait Notre- Dame. Nežen kavni odtenek, ki npr. v 2-3 plasteh izpade čudovito, sploh v kombinaciji z bleščicami. Čisto za ta jesenski čas.
KRTAČA ZA LASE Ulala: sicer ni ravno original TANGLE TEEZER ampak je čisto super in svoje delo opravlja ODLIČČNOOOOOOO. Kupljena v Dm- kjer je bila iz skoraj 9 eur znižana na nekaj čez 6 eur.
CATRICE LASH BOOST: Lash extension fibres. Izdelek namenjen večjemu volumu trepalnic. Vsebuje posebna vlakna, ki poskrbijo za podaljšanje. Izdelka še nisem utegnila poskusiti.
EBELIN blazinice za odstranjevanje make upa. Moje najljubše..Kupljene že uhhh..velikokrat:)
ESSENCE Liquid ink eyeliner: Super, super, super eyeliner. Ocena na mojem blogu.http://candylovestreet.blogspot.com/2014/11/eyeliner-essence-liqiud-ink.html
LABELLO lip butter Coconut: Nikoli ni preveč labell za ustnice in tale z vonjem kokosa je tako prijetnega vonja in še embalažica je lepa. Mogoče ni ravno najbolj higienska za nanos, je pa čisto za vsako dušo:) LOVE Kokos:)
ESSENCE silky touch blush odtenek 60 life s a cherry in odtenek 10 adorable. Izmed obeh mi je za res lep nežen videz rožnatih ličk zmagovalec odtenka 10, odtenek 60 je malce močnejši blush in moram prihodnjič paziti koliko ga nanesem. Zelo obstojna.
EMBALAŽICI za shranjevanje. Extra lepi..kupljeno v Tediju, posamezna dozica stane 1,75 eur. Imajo jih tudi v obliki srčka:)

Katere so pa Vaše novembrske lepotičke:) 
With LOVE Sugarlove Blog*

Ni komentarjev