MY favourite lipstick: Manhattan: Perfect Creamy & Care 57D

Živijo:) Po prijetni odsotnosti končno nazaj:) in za to na tak siv, meglen in oblačen dan obajvica o šminkici, ki lepša dneve:) Vsaj meni:).

To je bila ljubezen na prvi pogled. Šminka, ki je takoj romala v košarico in šminka, ki je trenutno najljubša. Načeloma nisem velika ljubiteljica glosov in šmink, no vsaj nisem bila. Mogoče, ker nikoli nisem našla odtenka, ki me je res prevzel. No tale odtenek mi je tako pri srcu, da ga ne bom kar tako zamenjala. 


Ocena izdelka: V majhni, črni embalaži, klasični za večino Manhattnovih šmink se skriva krasen odtenek rožnate in sicer odtenek 57D. Malo pogrešam ime šminke, kajti na embalaži je napisana samo številka odtenka, ne pa kako se imenuje. Pri šminki mi je bilo najbolj všeč, da je njena konsistenca mehka, kremasta, ter, da ne vsebuje bleščic. 
Barva meni osebno ni moteče intenzivna, ravno pravšnja zame. 

Občutek na ustnicah je mehek, lep, prijeten, meni ustnic šminka ni izsušila. Ni pretirano dolgo obstojna,  tako, da sem sama nanose večkrat ponovila, potem sem že dobila občutek, da se mi je usedla v ustnice. 

Všeč mi je ker vsebuje UV-A in UV-B zaščito in še dermatološko je testirana. Meni osebno barvni odtenek ustreza, se mi zdi, da prav poživi moj obraz. Je pa v tej kolekciji na voljo okoli 11 odtenkov, od kožnih, do intenzivno rdečih, rjavkastih, tudi vijola odtenek 25F je zelo zanimiv in odtenek 80 G, ki mi je tudi zelo všeč. 

Cenovno ugodna in dostopna v primerjavi z ostalimi znamkami, cena v Dm-pod 4 eur. Sama bi ponovila nakup. 

With LOVE Sugarlove Blog*

Ni komentarjev