ESSENCE 24h hand protection balm

Pozdravljene damice. Še en lep dan, malce meglen ampak pri nas se želi pokazat sonček.:) Vikend je bil naporen tako, da danes dihamo z lažjimi pljuči.:) Danes Vam bom predstavila kremo za roke znamke Essence, ki sem jo dobila v dar od moje sestrične, kot da bi vedela,kaj potrebujem. 

Essence je zame eden iz med lepših moment v drogeriji, vedno zavijem med njihove police in še nikoli nisem šla od tam ne da bi  si nekaj kupila. Redno obiskujem njihovo spletno stran in se veselim vseh novosti, trenutno komaj čakam na MOUNTAIN CALLING, ki bo v prodaji od decembra. Pa bodi si samo en lak za nohte, kremo. Cene so pa tako ugodne in dostopne res vsem in to mi je najbolj ušeč. Za svojo ceno imajo zame osebno kavaliteto, ki je meni osebno zadovoljiva.

Moja ocena: ESSENCE 24h hand protection balm, je kremica, ki ščiti in neguje roke. Je v priročni, roza, beli, pink embalažici in vsebuje 75 ml. Mislim, da bo šla v vsako torbico in ne bo zasedla preveč prostora. Vsebuje izvlečke jogurta in kalcija, ki v kombinaciji s shea maslom in kokosom nudi vlaženje in zaščito. Je lepo mazljiva, prijetnega vonjo, se hitro vpije v kožo in kar je meni najpomembnejše ne PUŠČA MASTNIH SLEDI. Sama si jo preko dneva nanesem večkrat, ker imam suhe roke in osebno zagotovi moje potrebe. Je pa res, da v jesensko-zimskem času uporabljam več kot samo eno kremo za roke (imam jih vsepovsod, v kopalnici, spalnici, kuhinjski pult, torbica:)) in bom od Essence poiskusila še kremico kakšnega bolj sladkega vonja, mika me 24h hand protection balm – cake pops.

Imejte se radi in negujte svoje rokice:):):):)

With LOVE Sugarlove Blog:)

Ni komentarjev