CATRICE: Camuflage crem in Prime and Fine Smoothing Refiner CATRICECATRICE: Prime and Fine Smoothing Refiner

Sama nikoli nisem uporabljala raznih podlag pred nanosom pudra. Uporabljala sem dnevno kremo in vedno mi je zadostovalo. Potem pa sem zasledila na veliko blogih govora  o primerjih. Pa sem si rekla, da bom poskusila tudi sama. Kupila sem si primer znamke Catrice: Prime and Fine Smoothing Refiner in bila zelo navdušena.

Moja ocena: podlaga je v zelo kvalitetnem lončku. Vsebuje 14 g in je imam še vedno zelo veliko. Sama je uporabim zelo malo, saj se primer tako lepo razmaže in ga sama osebno ne potrebujem veliko, občutek na koži pa je fenomenalen, niti ne vem kako bi ga opisala, mehek, nežen, na otip res kot kakšna svila. Kožo naredi poenoteno, meni osebno se ne zažira v gubice in je res odlična podlaga za puder. Cenovno zelo ugoden,  cena je okoli 5eu. 

CATRICE: Camuflage crem

Kamuflažna kremica, ki je za nič na svetu ne zamenjam. Moja polt ni ravno brezhibna za kar sem si kriva sama. Stiskanje mozoljev, praskanje,pigmentni madeži. Tako, da je koža precej zdelana vsaj zameJ. Poleg vsega tega pa ima še pod očmi meni ne preveč ljube temne kolobarje, ki se jih ne da odpravit, ampak sem jih preprosto sprejela in uporabljam vsega boga, da jih omilim in zakrijem. Ravno zaradi mojih temnih kolobarjev sem si kupila zgoraj omenjeno kamuflažno kremo in moram povedat, da me je zelo pozitivno presenetila.

Moja ocena: kamuflažna kremica je v super luštni priročni majhni embalažici, vsebuje 3 g, kar se sliši zelo malo ampak jo imam sama že kar nekaj mesecev in je imam še vedno zelo veliko. Sama jo nanašam s čopičem, tudi s prsti. Tekstura kreme je bogata, vendar se jo da lepo razmazat oz. tapkat s prsti v predel, ki ga želimo prekriti. Sama je ne potrebujemo veliko, ker, če si jo nanesem preveč ustvari nekak preveč umeten videz. Obvezno pred uporabo kamuflažne kreme nanesem kremo, ali primer.  Moj odtenek  se lepo zlije s kožo (020 Light Beige). Zelo lepo prekrije pigmentne madeže, kapilarice, mozolje, tudi moje kolobarje omili. Večkrat jo nanesem samo na predele, ki jih želim prekriti, kadar pa na koncu za zaključek še uporabim puder se mi pa zdi res vse skupaj res lepo prekrito. Je res must have izdelek. Cena izdelka je okoli 3 € v treh različnih barvah.
With Love Sugarlove Blog

Ni komentarjev