SUGARLOVE BLOG
Pozdravljeni,hvala, ker ste se ustavili na mojem blogu. Sem Monika, kreator Sugarlove bloga,  ki je na področju nege usmerjen k naravno - ekološkemu. Rada kreiram zgodbe, pišem in fotografiram. Veliko zase, vedno več za druge. Uživam v zgodbah, lepotnih objavah, ki jih lahko delim z vami in jih s svojo vsebino ponesem v svet. 

Uživam v kreiranju Facebook vsebin za podjetja, ki se skladajo z mojo filozofijo, ki mi zaupajo, verjamejo v moje delo, zaupajo stilu moje kreativnosti.

Svoj čas posvečam tudi distribucijskim podjetjem s katerimi kreiramo zgodbe, projekte, ki nas povezujejo. Lepo je, ko svoj prostor na drogerijskih poličkah dobijo tudi eko zgodbe. 

Izdelki, ki so prikazani v mojih  blog objavah so izdelki, ki jih kupim sama, ali pa so del sodelovanj, ki ustrezajo slogu mojega bloga, tipu, stanju moje kože. Vsi zapisi, vse fotografije so moje avtorsko delo in brez predhodnega dovoljenja avtorja, torej v mojem imenu, kopiranje avtorske vsebine, fotografij NI dovoljeno. 

Brez dovoljenja avtorja (mene) kopiranje, obdelava in prikazovanje mojih fotografij ni dovoljena na drugih kanalih, za izjemo predhodnega dogovora in ustrezne navedbe moje hiperpovezave www.sugarloveblog.com, ter oznako @sugarlove.blog.

Če me potrebujete, dobrodošli.KONTAKT

gmail: blogsugarlove@gmail.com
Z green beauty pozdravi Monika
Ni komentarjev