AFRODITA : NOURISHING BODY MILK- Hranljivo mleko za telo/EXTRA RICH CARE

Uh danes je bil lep sonček in večino časa smo preživeli v naravi...vse dokler nam ni postalo brrrr..mraz:) Sedaj pa sem se spravila zraven, da podam svojem mnenje o izdelku, ki ga uporabljam že kar nekaj mesecev.


AFRODITA : NOURISHING BODY MILK- Hranljivo mleko za telo/EXTRA RICH CARE

Osebno me Afrodita resnično še nikoli ni razočarala. Ogromno izdelkov sem že preizkusila od njih in moram povedat, da mi ustrezajo.V mesecu juliju sem si nabavila  zgoraj omenjeno mleko za telo že drugič zaporedoma. Mogoče boste rekle, da je pa malce preveč bogata, (če je že extra rich care) za tisto obdobje. No meni je čisto ustrezala glede na to, da imam precej suho kožo tudi v poletnem času...sicer pa poletja tako ni bilo letos:)):):):) mleko sem pridno uporabljala..no ne rečem, da sem kdaj uporabila drugega:). 

MOJA OCENA: da sem z izdelkom zelo zadovoljna. Ima KRASEN VONJ (olje jojobe in karite masla), lepo se VPIJE V KOŽO, NE PUŠČA MASTNIH SLEDI, občutek zategovanja kože ni bilo. Koža je po uporabi mehka, dišala mi je še cela kopalnica. Brez PARABENA, PARAFINOV. Je v luštni embalažici (250 ml), cena  okoli 3,30. Zagotovo ga bom še kupila, mogoče kakšen drug vonj, ker jih imajo kar lepo izbiro. Meni osebno zelo ustreza in sem ga že skoraj celega porabila:):):)

S katerim mlekom za telo pa ste vi najbolj zadovoljne... mi kakšnega še posebej priporočate, glede na to da bo kmalu čas za novega:):):) 

2 komentarja

  1. Mmm meni je pa kokos tok fajni, pa hyaluron linija<3
    Tegale se nimam, ampak je na WL, ko porabim zalogo. Aja pa za suho kozo je super tudi maslo iz SPA linije;)
    Dobrodosla v blogerskem svetu;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Najprej hvala za dobrodošlico:) končno lahko nekje na veliko govorim o tem kar mi je res pri srcu:):) Drgače je to mleko za telo meni res super..ampak vedno sprobam kj novega tako da mogoče bi res probala naslednjič kokos:):) Spa linijo pa priznam še nisem dala na seznam:):)pa bi mi en spa prav pasal:):):)

    OdgovoriIzbriši